SPORTURI  »  AUTO  »  F1 MP AL CANADEI

Curtoazie

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2008 00:00

Lewis Hamilton a declarat că, deşi este pe primul loc în clasament se teme, de maşinile Ferrari, considerate de el mult mai bune decît în sezonul trecut.

După victoria de la Monaco, Lewis Hamilton s-a instalat pe primul loc în clasa­men­tul piloţilor. Diferenţa e mică, 3 puncte faţă de Raikkonen şi 4 faţă de Massa, dar la McLaren au în­ce­put să se descreţească frunţile. “Am avut cîteva curse bune. Im­por­tant este că pentru echipă a fost un vot de încredere”, a de­cla­rat Hamilton.

Britanicul se teme însă de cei de la Ferrari. “În Canada lupta va fi foarte strînsă. Piloţii lui Ferrari sînt în formă, acest lucru de­mon­strîn­du-l de cînd a început sezonul. Sînt rapizi, iar maşina lor din 2008 e, cu siguranţă, mai bună faţă de cea de anul trecut”, a punctat Ha­mil­ton. De altfel, cele 6 Mari Premii au fost împărţite frăţeşte de către trei piloţi: Hamilton a cîş­tigat două (Australia şi Monaco), Raikkonen a fost cel mai bun pe două circuite (Malaiezia şi Spania), iar Massa, coechipierul său, a bifat şi el tot două, (Bahrain şi Turcia).

Clasament piloţi

1. Hamilton (McLaren) 38 puncte
2. Raikkonen (Ferrari) 35 puncte
3. Massa (Ferrari) 34 puncte

Clasament echipe

1. Ferrari 69 puncte
2. McLaren 53 puncte
3. BMW Sauber 52 puncte

Sîmbătă, ora 19:55 calificări
Duminică, ora 19:55cursa
(în direct pe TVR 2)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează