SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL MALAEZIEI

Ordinele de echipă creează război la Red Bull » Webber acuză campionul mondial: "Vettel face ce vrea şi e protejat!" :O

Webber a făcut semne obscene către coechipierul său, după ce acesta l-a depășit
Webber a făcut semne obscene către coechipierul său, după ce acesta l-a depășit

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 13:59

Mark Webber dă cărţile pe faţă după Marele Premiu al Malaeziei, acuzîndu-l dur pe triplul campion mondial Sebastian Vettel, colegul său de la Red Bull.

Chiar pe podiumul de premiere, unde "taurii roşii" ar fi trebuit să savureze şampania învingătorilor, Webber n-a ezitat să-şi pună la zid colegul: "După ultima oprire la boxe am fost anunţat de echipă că e încheiată cursa şi să o lăsăm mai moale pînă la final. S-a luat o decizie, dar Sebastian a făcut ce a vrut şi va fi protejat ca şi pînă acum", a tunat australianul.

"Asta e stupid!"
Cei doi piloţi Red Bull s-au contrat în fruntea cursei, Vettel riscînd destul de mult pentru a reveni în frunte. Christian Horner a rămas blocat în momentul în care a văzut că neamţul a efectuat două manevre extrem de periculoase, prin care a reuşit să-l depăşească pe Webber, exclamînd: "Asta e stupid!". Nici la final nu l-a menajat pe Sebastian: "Felicitări! Se pare că ai vrut neapărat să cîştigi. Totuşi, ai de dat nişte explicaţii".

Vettel nu a fost deloc fair play în unele momente, solicitînd echipei ca Webber să se dea la o parte pentru că "e prea încet". Timpii australianului erau însă mai buni decît ai săi!

VIDEO Faza zilei în Formula 1 » Gafă incredibilă a lui Hamilton!

Hamilton şi-a cerut scuze
În spatele celor doi, Mercedes a avut aceeaşi problemă, dar ordinele de echipă au fost respectate. Lewis Hamilton ocupa poziţia a treia pe finalul cursei, dar Rosberg venea tare din spate. Timpii britanicului erau modeşti, aşa că germanul a cerut voie echipei să-l lase să treacă în faţă.

Şeful Mercedes, Ross Brawn, i-a interzis însă acest lucru: "Lewis merge în ritmul impus de noi, nu e cazul să complicăm lucrurile, nu mai putem să-i ajungem pe cei din faţă. Vrem să terminăm cursa cu ambele maşini".  Hamilton încerca să reducă drastic consumul de combustibil pentru a putea încheia cursa.

Rosberg a înţeles mesajul şi, în ciuda aprecierilor primite de la echipă, i-a înţepat la finalul cursei: "Să ţineţi minte asta". Hamilton a părut stînjenit la festivitatea de premiere, cerîndu-şi oarecum scuze faţă de colegul său: "Nu pot spune că sînt fericit pentru că sînt pe podium, dar asta e".

Citeşte şi: Marele Premiu al Malaeziei » Vettel cîştigă la Sepang după un duel tensionat cu Webber

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
Superliga
Reacții incredibile ale lui Dan Șucu la golurile încasate de Rapid cu U Cluj » Patronul giuleștenilor, un car de nervi
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (68)
andreiyiy
andreiyiy  •  25 Martie 2013, 10:22
Postat de detroit_red_dog pe 24 Martie 2013, 14:37

Observ din comentariile voastre ca nu il simpatizati pe Vettel....ok, inteleg asta in contextul in care nu a fost o exprimare prea fericita din partea lui....."get him out of the way"- nu se face.....insa tineti cont de cateva aspecte: 1. isi bate cu regularitate colegul de echipa, cred ca in 8/10 curse 2.daca e sa vb de aceasta cursa in mod particular, parerea mea este ca Sebastian ar fi reusit sa-l depaseasca pe Webber fara dubii daca ar mai fi asteptat cateva tururi, australianul era incaltat cu harduri, iar Seb era pe medium, pe final de cursa era considerbali mai rapid pe tur! repet insa, neamtul este un campion, se aseamana in multe aspecte cu Schumi, face orice pt locul 1

Si probabil in alea 8 curse din 10 pe care le castiga Vettel 3-4 le castiga si pentru ca Webber trebuie sa ajute pe Vettel.

lysergide
lysergide  •  24 Martie 2013, 23:01

Abia astept MotoGP -ul. :))

flo_ax
flo_ax  •  24 Martie 2013, 22:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

webber a fost decisiv pt titlul castigat anul trecut. L-a lasat pe Vettel de vreo 2-3 ori in fata, a blodat restul de fiecare data si , CEL MAI IMPORTANT, i-a luat puncte importante lui Alonso, ceea ce Massa n-a reusit cu Vettel. Iar ca multumire, s-a trezit injunghiat pe la spate. Alt episod superb dupa "i feel like Senna in 91", "steagurile galbene de anul trecut" sau "pneuri noi la Monaco"

Vezi toate comentariile (68)
Comentează