SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE, CAMPION MONDIAL

Lucian Bute îl pune în gardă pe Froch: "Susţinătorii lui vor trăi cea mai mare dezamăgire" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 17:14

Pugilistul Lucian Bute a declarat pentru Sky Sports News că o victorie în faţa britanicului Carl Froch va fi una mare şi că nu îl afectează faptul că va boxa "pe teritoriul inamicului", adăugînd că susţinătorii adversarului său vor trăi cea mai mare dezamăgire, informează boxingnews24.com.

"Scopul meu este să boxez cu pugiliştii cei mai buni ai categoriei supermijlocii. Carl Froch face parte din elita categoriei şi va fi o victorie mare. Sînt foarte încrezător şi nu voi fi afectat de faptul că voi boxa pe teritoriul inamicului. Susţinătorii lui Carl Froch vor trăi cea mai mare dezamăgire a lor", a spus Bute.

Lucian Bute îşi va pune în joc centura IBF la categoria supermijlocie în data de 26 mai, la Nottingham, în faţa britanicului Carl Froch.
Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nici o înfrîngere. Adversarul său, Carl Froch, are tot 30 de meciuri disputate, dintre care 28 de victorii şi 2 înfrîngeri.

Sursă: Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Europa League
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Campionate
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”
Nationala
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (13)
nusu_d
nusu_d  •  08 Martie 2012, 13:54

Bute are tot ce ii trebuie ca sa-l invinga pe Froch dar sper sa nu-l subestimeze. Ar fi o greseala fatala. E bine ca are incredere in fortele proprii dar ar trebui sa fie mai ponderat in declaratii. Froch este o bruta, un bataus si va da tot ce are mai bun la el acasa. Va avea un meci fosrte greu dar asta astepta toata lumea de la el, meciuri tari cu adversari puternici! P.S. si spre deosebire de multi adversari ai lui Bute , Froch este un mare supermijlociu la propriu. Are aceeasi inaltime ca Bute si un fizic impresionant. Lucian nu va mai avea avantajul inaltimii sau al alonjei pe care l-a avut in trecut fatza de majoritatea adversarilor.

mdionis
mdionis  •  04 Martie 2012, 11:33
Postat de elohin pe 04 Martie 2012, 07:39

Declaratia lui Bute nu e buna, atentia lui ar trebui sa fie inspre froch nu inspre public, daca tu te bati cu X dar il privesti in ochi pe Y ce sanse de castig mai poti avea? sper sa-si dea seama pana nu e prea tarziu.

Fii dumneata sigur ca Bute este si acum atent la Froch (ale carui meciuri le va lua din nou la disecat impreuna cu Larouche) si cu atat mai mult va fi atent la el in timpul meciului. Declaratia lui Bute comunica practic starea de incredere in fortele proprii pe care o simte, e un mod de a se exprima in care face sa intervina si viitorul sau public din Nottingham, nu trebuie sa supralicitezi alte pretinse semnificatii ale ei.

hofer
hofer  •  04 Martie 2012, 07:42

Daca Bute crede ca merge asa un pic la plimbare in Anglia se inseala amarnic.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close