SPORTURI  »  BOX  »  BĂTAIE

Mircea Badea, luat la ochi de alt kickboxer: „E inconștient! Dă la sac și la palmare, dar nu știe cum e să încasezi!”

Mircea Badea, prezentator TV, foto: Libertatea
Mircea Badea, prezentator TV, foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 10:05

Mircea Badea a fost protagonistul unei faze horror anul trecut, când a fost pus la pământ în 5 secunde de Tedi Motociclistul, campion național de muay thai. 

„Ce a făcut Mircea Badea mi s-a părut inconștient. În primul rând, nu te bagi în ring cu un profesionist. Băiatul ăla avea 10-15 ani de antrenament. Mircea Badea a făcut ceva de pasiune. Te duci și dai la sac, dai la palmare, dar n-ai încasat un pumn să știi cum e”, a explicat kickboxerul Cristi Spetcu, membru în galeria lui Dinamo, la GSP Live. 

Mircea Badea a fost făcut KO în 5 secunde de Tedi motociclistul

Mircea Badea, prezentatorul celor de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut. S-a întâmplat pe 2 februarie 2019.

Citește și:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
vasy86le
vasy86le  •  12 Februarie 2020, 11:08

Eu stiu motivul infrangerii, daca sunteti atenti, pe la secunda 18-19 se aude "jos psd-ul" :) Cred ca asta l-a demoralizat =))

ge0x
ge0x  •  12 Februarie 2020, 15:08

L-ați vedea vreodată pe Ghiță, Stoica sau Moroșanu sa se coboare la nivelul lu teddy ăsta?

ge0x
ge0x  •  12 Februarie 2020, 15:05

Asa gândești tu. Si gândești prost. Sincer m-aș simți ca ultimul om sa știu ca ma numesc luptător si sa ma cobor la nivelul unui om oarecare sa il lovesc. Daia sunteti mici mulți dintre voi. Bine, nici teddy asta nu e mare scula. Nu am vazut și nici nu am auzit ce performanțe a făcut. Daia e un om de nimic, ne arată ca bate oameni care nu s-au luptat niciodată. Si Badea are totuși peste 45 de ani, nu e vreun tinerel de 30 de ani.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează