SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE ÎNVINS

Primul antrenor al lui Bute îi pune echipa la zid: "Tactica i-a fost FATALĂ!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 03:19

Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, a vorbit despre înfrîngerea pugilistului român în meciul cu Carl Froch.

" Tactica meciului a fost greşită, Lucian a aşteptat prea mult. Trebuia să evite lupta de aproape. Aici s-au înfruntat forţa şi rezistenţa lui Froch cu rapiditatea lui Lucian. Lupta de aproape i-a fost fatală.

Froch are lovituri foarte puternice. A simţit că îl are în mînă şi a lovit pînă a cîştigat. Ca să-l învingi în revanşă trebuie să iei totul de la zero", a spus Felix Păun la The Money Channel.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Europa League
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Înfrângere dramatică pentru Parma în meciul cu Napoli » Eroarea comisă de portar i-a costat victoria pe „cruciați”
Campionate
Înfrângere dramatică pentru Parma în meciul cu Napoli » Eroarea comisă de portar i-a costat victoria pe „cruciați”
Detaliu neștiut despre jucătorul de la Rapid: „Știți ce a făcut în ziua meciului cu FCSB?”
Superliga
Detaliu neștiut despre jucătorul de la Rapid: „Știți ce a făcut în ziua meciului cu FCSB?”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (38)
criogen86
criogen86  •  27 Mai 2012, 11:00

Imi pare sincer rau pentru Lucian, toata lumea este cu gura pe el si indreptatita.Cand tu ca boxer din omul modest si serios, faci reportaje in exclusivitate cu diferite canele si zici "normal ca ar trebui sa il bat", cand tu sti foarte bine ca Carl Froch ii o forta la categoria ta, cand sti ca te poate bate si pe deasupra mergi si te bati pe terenul lui, te poti astepta la KO spectaculoase. Lucian a gresit ca din omul modest, a devenit foarte sigur pe el, a devenit mandru si prea increzator, pe deasupra nu are experienta unor meciuri puternice, iar tactica din meciul cu Froch a fost pur si simplu penibila.Sper intr-un rematch, Lucian il poate bate, doar daca procedeaza ca Ward, da

ursuu_blue
ursuu_blue  •  27 Mai 2012, 10:56

CE TACTICA domn antrenor?asta ai e valoarea sau nu ai ochi sa vezi ce adversari a avut domn BUTE,ia uitate e vreunu sub locul 10 in ierarhie sau are vreunul mai putin de 35 de ani,hai sa fim seriosi BUTE e de nivel mediu asta sa vazut clar aseara ASTA CU TACTICA E BAGATA ASA CA SA-L MAI SCOTI, da saracu de el nare valoare si a avut jumatate din meciuri aranjate de domnii impresari,iar CE AM VAZUT NOI ASEARA A FOST O RUSINE DE BOX PRACTICAT DE BUTE SI O EVOLUTIE MAI MULT DECIT JOSNICA

saviola2_8
saviola2_8  •  27 Mai 2012, 10:29

cred ca barbia de sticla a lui bute a faut diferenta din pacate toti care sustineau ca bute ae barbie de sticla au avut dreptate, se pare ca meciul cu andrade n=a fost un accident, bute e clar bocerul mai bun mai tehnic , s-a vazut cum froch lua pumnii in nas dar inaintea ca un tavalug in scimb lucian la primul pumn luat s-a clatinat, froch l-a simtit si apoi totul a fost simplu, bute nu s-a mai putut misca, a fost nevoit sa stea la lupta iar froch atat a asteptat, cine sta la lupta cu froch pierde, asta e clar.Totusi s-a inmuiat prea devreme, cam dubios, ma asteptam ca froch sa-i puna prb mai pe final, sa oboseaca insa chiar din repriz 3-.a ...asta e boxul!SANATATE LUCIAN! FII TARE!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează