SPORTURI  »  BOX  »  GALĂ

VIDEO Al 50-lea KO pentru Vladimir Klitschko! Mormeck nu a rezistat nici 4 runde

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 11:50

Vladimir Klitschko  l-a învins prin KO în runda a patra pe francezul Jean Marc Mormeck, păstrîndu-şi cele patru titluri mondiale WBA, IBF, WBO şi IBO la categoria grea.

După victoria lui Vitali Klitschko în faţa lui Dereck Chisora, fratele său mai mic, Vladimir Klitschko a continuat seria victoriilor din familie. La 35 de ani, ”Ciocanul de oţel” nu a avut nici o problemă în faţa francezului Mormeck, oprindu-l prin knock-out în cea de-a patra rundă. Datorită acestui succes, Vladimir Klitschko a obţinut cel de-al 60-lea succes de la profesionism, dintre care 50 prin KO.

RUNDA 4

Knock-out VLADIMIR KLITSCHKO. După trei reprize dominate clar de ucrainian în care l-a pus de două ori la podea, ucrainianul a reuşit lovitura decisivă în cea de-a patra repriză, obţinînd cea de-a 60-a victorie la profesionism şi cel de-al 50-lea KO.

RUNDA 3

Cea de-a treia repriză continuă sub dominaţia clară a ucrainianului. Vladimir nu îi mai lasă francezului nici o şansă de a lovi, atacă fără încetare, reuşind cîteva lovituri puternice de dreapta. Klitschko l-a pus din nou la podea pe francezul Mormeck, însă de această dată a fost avertizat de arbitru pentru împingere

RUNDA 2

Klitschko a debutat în forţă în cea de-a doua rundă. După o serie puternică de lovituri de dreapta, Klitschko l-a pus la pămînt pe Mormeck, însă francezul a găsit puterea să se ridice şi să continue meciul. Ucrainianul s-a năpustit asupra adversarului, lovindu-l din toate poziţiile. Mormeck a reuşit să se apare, iar pînă la urmă a fost salvat de gong.

RUNDA 1

Francezul începe meciul cu atacuri continue care sînt oprite fără probleme de Klitschko. Vladimir rămîne în poziţie ofensivă, fără să forţeze. Mormeck încearcă mai multe lovituri pe sub garda ucrainianului, însă fără să aibă succes. Spre finalul rundei, ucrainianul a reuşit o serie de lovituri bune de dreapta.

UPDATE 00:08// Aclamat de peste 50.000 de spectatori, Vladimir Klitschko şi-a făcut intrarea în ring ca un adevărat campion pentru cel de-al 60-lea meci la profesionism

UPDATE 00:04// Micheal Buffer le face intrarea în ring a celor doi boxeri. Primul care şi-a făcut apariţia pe stadionul din Dusseldorf a fost challengerul Jean-Marc Mormeck

*******

"Klitschko are ceva ce vreau şi trebuie să îi sparg faţa ca să obţin ce doresc. Ştiu că nu îi place să fie lovit. Am spus-o deja şi cred asta, are un maxilar de sticlă", a afirmat sportivul în vîrstă de 39 de ani la postul RTL, notează Mediafax.


Vladimir Klitschko va încerca să obţină al 50-lea KO din carieră şi nu s-a arătat impresionat de ameninţările lui Mormeck. "Voi încerca să îmi protejez maxilarul de sticlă. Cel mai bine uitîndu-mă la el făcut KO", a afirmat Klitschko.

Ucraineanul, care nu a mai pierdut un meci din 2004, şi francezul cu un palmares de 36 de victorii şi patru înfrîngeri au susţinut un antrenament cu public, miercuri, la Dusseldorf, în faţa a 400 de spectatori.

Cei doi ar fi trebuit să se întîlnească în decembrie, dar Klitschko (35 de ani, 56 de victorii, trei înfrângeri) a avut atunci probleme medicale, fiind operat pentru scoaterea unui calcul renal.

Mormeck este cu patru ani mai în vîrstă (40 de ani) şi cu 17 centimetri mai scund decât ucraineanul, dar Klitschko a declarat că nu îşi va subestima adversarul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Europa League
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Campionate
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”
Nationala
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (31)
se_72
se_72  •  07 Martie 2012, 00:47
Postat de hristac pe 06 Martie 2012, 14:40

pai ... sa vina careva sa-i dovedeasca ! sunt invincibili ! negrii din state sunt satui... nu le mai e foame,asa ca yok performanta ! categoria grea e dominata clar de frati !

INVINCIBILI!CU ADVERSARI DIN ASTIA, NORMAL CA SUNT INVINCIBILI. EU IUBESC BOXUL SI SUNT FOARTEEEE DAZAMAGIT DE SPECTACOLUL CARE IL OFERA SOVIETICII ASTIA.SUNT FAN DAVID HAYE,DAR RECUNOSC CA M-A CAM DEZAMAGIT LA ULTIMUL MECI CU SOVIETIC,PE CARE L-A PIERDUT NU PENTRU CA A FOST MAI BUN BOLSEVICU' CI PENTRU CA HAYE, NU A ATACAT CI MAI MULT S-A APARAT.

hristac
hristac  •  06 Martie 2012, 14:40

pai ... sa vina careva sa-i dovedeasca ! sunt invincibili ! negrii din state sunt satui... nu le mai e foame,asa ca yok performanta ! categoria grea e dominata clar de frati !

se_72
se_72  •  06 Martie 2012, 01:08
Postat de nat_fleischer pe 04 Martie 2012, 14:22

Las-o mai moale cu Lewis. De fapt englezul a lansat stilul de box axat pe obtinerea victoriei prin obstructionarea adversarului, stil dus la perfectiune de huidume. Momentele de box adevarat ale lui Lennox le poti numara pe degete intr-un meci.

CEL MAI URAT MECI DIN ISTORIA CAT GRELE. ASA CEVA INCA NU AM MAI VAZUT .MARI CAMPIONI SUNT BOLSEVICI ASTIA DE 2 M.PAI CU MASCARICI DIN ASTIA CA MORBEK E SIMPLU SA FII CAMPION BOXUL LA CAT GREA E O MIZERIE ASA ESTE. DE CAND S-AU RETRAS BOXERI CA LENOX LEWIS TYSON SAU HOLIEFELD IN VREMEA LUI BUNA BINEANTELES SI BOXUL LA CAT GREA S-A RETRAS.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează