SPORTURI  »  CICLISM  »  CM

VIRAL Cel mai neinspirat cadou din istoria sportului! » Ce a primit un ciclist cu brațele amputate: „E timpul campionilor”

Ricardo Ten Argiles
Ricardo Ten Argiles

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 13:07 / Actualizat marti, 15 august 2023 13:12

Ricardo Ten Argiles, un paraciclist spaniol, a primit cel mai nepotrivit cadou văzut vreodată în sport.

Ten Argiles a ieșit campion mondial în trei evenimente separate la Campionatele Mondiale UCI din 2023 de la Glasgow, Scoția, competiție disputată săptămâna trecută.

Paraciclistul, care are amputate ambele brațe din apropierea coatelor, a primit două medalii de aur, drept pentru care a primit câte un ... ceas de la sponsorul major al evenimentului, Tissot. Un video cu Ten în timp ce i se înmânează ceasul s-a viralizat pe internet. 

Unii au râs de gafă, alții i-au blamat pe organizatori, dar ciclistul nu a făcut mare caz pe rețelele de socializare: „Mă bucur că am primit câte un ceas pentru fiecare braț, dar și mai mult mă bucur de oportunitățile pe care le au cicliștii paralimpici”.

Avea doar opt ani când medicii i-au amputat mâinile și piciorul stâng după un incident în care a fost electrocutat de fire de înaltă tensiune. El a spus anterior că 75% din corpul său a suferit arsuri de gradul 3. Totuși, ciclistul a mai publicat un filmuleț pe twitter în care face haz, arătându-și ceasul: „E timpul campionilor”. 

Neymar, rege timp de doi ani în Arabia Saudită » A primit un pachet de beneficii extravagant de la șeici

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
alex03036
alex03036  •  15 August 2023, 14:04

Cu siguranță are proteze ca nu își duce viața chinuindu-se sa tina furculița ***i. Cureaua de la un ceas piate sa se prindă si se *** la o adică. Le poate da cadou. Daca sponsorul e un producător de ceasuri ce putea da? Chiloți? Doar voi sunteți limitați in gândire, vezi domne dacă nu își trăiește viața exact ca un om cu ambele brațe aia nu e viață si nu are ce face cu un ceas!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  15 August 2023, 14:03

Si Andra Mocanu este lasata sa scrie articole in gesepe, deci nimic nu ne mai surprinde.

steaua.libera
steaua.libera  •  15 August 2023, 13:46

Andreea Marin tinea microfonul in fata unei persoane surdo-mute

Vezi toate comentariile (3)
Comentează