SPORTURI  »  FORMULA 1  »  PILOȚI

Mercedes pregătește 150 de milioane pentru Max Verstappen! Olandezul a reacționat ferm: „Toto știe asta!”

Max Verstappen // foto: Guliver/gettyimages
Max Verstappen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 17:47 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 17:51

Max Verstappen (26 de ani), campionul en-titre din Formula 1, spune că nici măcar o ofertă de 250 de milioane de euro anual nu l-ar tenta să părăsească Red Bull, dacă asta ar presupune să conducă un monopost cu care să nu poată concura la primele poziții.

Se vorbește din ce în ce mai mult despre posibilitatea ca Max Verstappen să fie autorul unei treceri-șoc la Mercedes, echipă cu un singur pilot confirmat pentru 2025, George Russell. Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari și va conduce pentru constructorul din Maranello în următorii ani.

În contextul interesului pentru Verstappen, în presa de specialitate au început să circule zvonuri conform cărora Mercedes ar pregăti o oferetă astronomică pentru pilotul olandez, de 150 de milioane de euro anual, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit om din Formula 1 de departe!

Întrebat înainte de weekendul de cursă din Miami despre interesul celor de la Mercedes, Verstappen a susținut că nici măcar 250 de milioane de euro nu l-ar convinge să schimbe echipa, având în vedere perspectivele pe termen scurt. La Red Bull, olandezul luptă pentru victorie cursă de cursă. Pentru Mercedes, podiumul reprezintă o mare performanță în acest sezon.

Max Verstappen, întrebat despre Mercedes: „Nici măcar 250 de milioane de euro nu m-ar convinge! Pentru mine a contat mereu peformanța”

„Viitorul meu, pentru moment, este alături de Red Bull.

Să spunem că ar fi cazul unei oferte de 150 de milioane. La finalul zilei, acei bani nu vor fi factorul care să mă convingă să merg undeva anume. Nici măcar 250 de milioane, pentru că sunt mulțumit cu banii pe care îi încasez acum și, mai presus de toate, este importantă performanța.

Știu că dacă aș conduce pentru locurile 5 sau 6 aș deveni morocănos. Pentru mine a fost mereu vorba despre performanță, toți știu asta, inclusiv Toto (n.r. - Wolff, team principal și acționar la Mercedes)”, a afirmat Verstappen, citat de RacingNews365.

Duminică, Max Verstappen va lupta pentru victorie la Miami. În acest sezon, el a câștigat 4 dintre cele 5 curse disputate, devenind al treilea cel mai de succes pilot din istoria Formula 1, cu 58 de victorii. Doar Michael Schumacher (91 de victorii) și Lewis Hamilton (103) mai sunt înaintea lui.

Mai multe știri din Formula 1:

Congresul SUA a intervenit în scandalul din Formula 1! Scrisoare amenințătoare: „Este nedrept, încălcați legea concurenței!”
ECHIPE
Congresul SUA a intervenit în scandalul din Formula 1! Scrisoare amenințătoare: „Este nedrept, încălcați legea concurenței!”
Mastermind-ul de la Red Bull pleacă în 2025! Până atunci lucrează la o supermașină, iar Ferrari îl ademenește cu 100 de milioane
DESPĂRȚIRE
Mastermind-ul de la Red Bull pleacă în 2025! Până atunci lucrează la o supermașină, iar Ferrari îl ademenește cu 100 de milioane

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
Culita123x
Culita123x  •  03 Mai 2024, 23:02

Max Verstappen este foarte tanar si are un viitor mare. Suces Max Verstappen !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează