SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”

Larisa Iordache, foto: Imago
Larisa Iordache, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 09:58 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 12:04

Retrasă din activitate anul trecut, Larisa Iordache (25 ani), cea mai importantă gimnastă a României din ultimii ani, a explicat la GSP Live sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a avea succes. Sportiva a dezvăluit un episod din perioada junioratului, atunci când ajunsese să aibă accidentări frecvente.

În ultimul deceniu, Larisa Iordache a realizat performanțe remarcabile în gimnastica românească, ducând mai departe entuziasmul lăsat de Cătălina Ponor sau Sandra Izbașa.

Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”
BAYERN MUNCHEN - VILLARREAL 1-1 (1-2 LA GENERAL)
Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”

Succesul din gimnastică nu vine deloc ușor însă, așa cum a explicat și Larisa, iar „prețul” se resimte încă de la o vârstă fragedă. Viața de gimnastă vine la pachet cu multă durere.

Larisa Iordache: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul de pantaloni”

Prezentă în emisiunea GSP Live, fosta mare gimnastă a povestit un episod petrecut în 2011, atunci când era în perioada junioratului.

„Încă de la 14 ani simțeam dureri, dar cea mai mare durere de la juniorat a fost în 2011, când aveam 15 ani. Am avut o întindere la început de an, ulterior s-a transformat într-o ruptură musculară. Făceam RMN din 3 în 3 săptămâni ca să vedem dacă s-a mai lipit mușchiul sau nu.

Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile. Trebuia să mă ajut când urcam scările. Dorința de a câștiga și de a fi în centrul atenției mă motiva să continui”, a explicat Larisa Iordache la GSP Live.

21 de medaliila JO, Europene și Mondiale a strâns Larisa Iordache în carieră (7 aur, 9 argint, 5 bronz), singura distincție olimpică fiind bronzul cu echipa la Londra, în 2012

Citește și: 

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

VIDEO Meciul care a băgat-o pe Simona Halep în depresie: „Mă trezeam plângând în timpul nopții. Nu mă puteam bucura de nimic”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează