SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DIN JAPONIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL // Tomas Ryde, interviu exploziv în presa străină: „Ne vânează. Vorbesc cu noi de parcă am fi copii de grădiniță!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 18:24

Suedezul Tomas Ryde (59 de ani), selecționerul naționalei de handbal feminin a României, critică dur modul în care au oficiat arbitrii la Campionatul Mondial din Japonia și îi ia partea lui Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, suspendat de IHF.

  • Context: Kim Rasmussen, selecționerul Ungariei, a fost suspendat de Federația Internațională de Handbal pentru declarațiile făcute la finalul partidei cu România, din Main Round, pierdută de maghiare la ultima fază, 27-28. Vezi AICI detalii!

„Sunt chiar surprins că l-au suspendat suspendat. Cred că ar fi putut scăpa doar cu o amendă. Sigur, nu ar trebui să folosim astfel de limbaj într-o conferință de presă, dar îi înțeleg frustrarea. Cred că e teribil pentru el! Înțeleg de ce Kim a fost nervos. Golul nostru decisiv a venit dintr-o aruncare de la 7 metri obținută de Laura Pristăviță, când făcuse șase pași.

Evident că trebuie să ne comportăm civilizat, dar există o luptă între Federația Internațională și delegați, arbitri, antrenori, jucători. Nu e normal. Mi-ar plăcea să cred că muncim împreună pentru binele handbalului. Sentimentul pe care îl am în timpul meciurilor e că ne vânează! Vorbesc cu noi, antrenorii, de parcă am fi niște copii de grădiniță!”, a declarat Ryde pentru sport.tv2.dk.

12este locul pe care a terminat România la Campionatul Mondial din Japonia

Vezi și: 

CM DE HANDBAL // Șeful Comisiei de Arbitri lămurește scandalul iscat după finala Spania - Olanda: „Asta spune regulamentul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1355539621153600
Rusu Ionel  •  17 Decembrie 2019, 18:02

Un cristophe daum al fotbalului asa teapa e cu ryde

1000833093403035
Bolon Yokte  •  16 Decembrie 2019, 22:26

În aproape toate meciurile de la CM de handbal am luat 7-8 goluri cu poarta goală pt. ca Ryde în marea lui tactica inteligentă a decis sa jucăm in atac fara portar! Propun să i se facă contract pe viață la echipa națională a României.Lu Ryde bineînțeles..Praf a fost !

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2019, 20:20

un motiv in plus sa te apuci de arbitraj..Kim a gresit la acel discurs(pana la urma e decizia IHF )

Vezi toate comentariile (4)
Comentează