SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV VIDEO A început „războiul” declarațiilor cu Rusia: „E momentul revanşei faţă de Ambros Martin”

Articol de , - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 13:49

România s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial din Japonia, iar primul meci din această fază va fi cel împotriva Rusiei, una dintre favoritele la câştigarea trofeului. 

  • România - Rusia (mâine, ora 08:00), România - Suedia (marți, ora 13:30) și România - Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii

Va fi o confruntare dominată şi de reîntâlnirea jucătoarelor noastre cu Ambros Martin, cel care a fost selecţionerul României până în vară şi care a dorit brusc încetarea colaborării pentru a putea semna imediat cu naţionala de la Moscova. 

Cum despărţirea a lăsa echipa noastră descoperită, Alexandru Dedu, preşedintele FRH, vede în meciul de duminică prilejul perfect de revanşă la adresa tehnicianului spaniol, care l-a înlocuit pe banca Rusiei pe celebru Trefilov.

- Urmează meciul cu Rusia, cum anticipaţi că va arăta?
- E clar că noi plecăm ca out-sideri! Rusia e campioană olimpică şi a venit aici cu toate gloanţele din dotare. Ce ştiu eu şi de ceea ce sunt sigur e că fetela se vor bate aşa cum au făcut şi în meciul cu Ungaria.

- Rusia îl are pe Ambros Martin. Vedeţi acest meci ca pe o revanşă la adresa lui?
- Mi-ar plăcea să fie o revanşă, da, chiar dacă, totuşi, până la un anumit punct, despărţirea a fost corectă.
 

- În ce relaţii aţi rămas cu Ambros?
- Amicale!
 

- Aveţi ceva să-i reproşaţi?
- Poate că la un moment dat voi face şi acest lucru!
 

- Dacă faceţi o comparaţie între Ryde şi Ambros, care ar fi concluziile dumneavoastră?
- Doi antrenori care au făcut multe pentru echipa noastră naţională, atât sportiv, cât mai ales managerial, mod de abordare, au adus multe lucruri noi. Ambros e mai mult tactician şi e foarte profund pe partea aceasta, Ryde e un excepţional psiholog, înţelege exact situaţiile şi extrage din fiecare jucătoare ce e mai bun. 

VEZI ȘI: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV VIDEO Alexandru Dedu iese la atac după calificare: "Unii sunt români doar declarativ! Mergem spre canibalizare"

CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // VIDEO Interviu cu Mădălina Zamfirescu: „E o diferenţă de 30 de minute de la ruşinea ţării la mândria ţării, nu?"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  07 Decembrie 2019, 20:45

Eu am citit cu atenție textul articolului și nu am văzut în cuvintele domnului Alexandru Dedu decât moderație, discreție și pe ansamblu o dorință de a se abține să spună cuvinte tari, tăioase (chiar dacă a admis că la un moment dat îi va face reproșuri lui Ambros Martin, eu cred că este foarte clar pentru cititori că ACEL MOMENT NU ESTE ACUM). Deci ce face autorul articolului dacă domnul Alexandru Dedu se abține să facă declarații sforăitoare? Foarte simplu, le inventează el și le pune în titlul articolului, ca să aibă cât mai multe accesări. Capisci?

999817786749652
Marius Popiuc  •  04 Aprilie 2020, 01:59

Pai ce faci ma nene??Fara antrenori straini !!ce facem cu ai nostri ? sau regula se aplica doar la jucatori lui dinamo?tara lui nea papu

idi53
idi53  •  08 Decembrie 2019, 00:57

Romania numai datorita unui noroc chior si datorita arbitrelor care au dat un 7 m INEXZISTENT au ajuns in grupele principale ,dar stati linistiti vor termina pe 12 ! In campionatul national joaca doar jucatoare straine ,romancele aproape deloc ,si atunci vreti sa avem Nationala puternica?Si antrenorii romani sunt inlocuiti cu antrenori straini de valoare mediocra !La fel e situatia si in campionatul masculin unde Dinamo domina dar are majoritate jucatori straini !Realizeaza performanta la nivel de club ,dar la nivelul Nationalelor suntem ...VARZA!Noi care i-am invatat pe altii handbalul avem nevoie sa ne invete altii!Rau am ajuns!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează