SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-21

Corespondență din Suedia » Regina de pe semicerc: "Îmi plac meciurile cu Ungaria și împotriva lui Kim!"

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 22:58

Oana Manea a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a declarat că a jucat cu mai mare ambiție împotriva fostului său antrenor de la CSM și că și-a dorit ca Martin să câșige în fața lui Rasmussen.

Oana Manea a fost incredibilă în jocul cu maghiarele împotriva cărora România s-a impus cu 29-21. Patru goluri din tot atâtea acțiuni, alte patru aruncări de la 7 metri scoase, două eliminări. A fost practic imposibil de ținut pe semicercul advers.

- Oana, îți place să joci împotriva Ungariei?
- Foarte mult. Îmi place să joc la acest turneu pentru că avem o formă foarte bună, după fiecare victorie parcă avem și mai multă încredere, dorință, determinare. E minunat!

- Nu ați mai dat emoții suporterilor? În teren cum a fost?
- Nu știu de ce, dar, sincer, eu am avut emoții imense. Tremuram toată când am intrat pe teren, nu mă puteam controla. Era minutul 5 și eu abia mai putea respira din cauza emoțiilor! Abia după primele minute am putut să revin la normal. Golurile venite în poarta Ungariei m-au liniștit.

- Parcă echipa joacă din ce în ce mai bine?
- Așa e! Cred din ce în ce mai mult în această echipă, simt că fiecare jucătoare dă tot ce poate pe teren, fie că joacă două minute sau 50! Asta spune multe despre unitate, despre dorința fetelor.

- A fost o momeală meciul de la Cluj, de la Trofeul Carpați?
- Nici nu se compară cele două partide. Abia ne întâlniserăm acolo, nu aveam echipa completă, acum unguroaicele au văzut adevărata față a României. Probabil că ele au sperat după acel meci, dar s-au înșelat.

Cea mai frumoasă galerie

- Cehia pare o echipă destul de solidă, nu?
- Da, joacă bine. Toate meciurile le-au pierdut strâns, sunt ca niște furnicuțe pe teren și adună mingi, goluri, puncte. Trebuie să jucăm foarte bine ca să le batem și pe ele.

- Cum ați simțit suporterii în tribună?
- Ca întotdeauna, fantastici. Avem, de departe, cea mai frumoasă galerie. Ne încurajează tot timpul, sunt lângă noi, ne dau moral. Dar îi rog să nu se mai grăbească la imn, că au luat-o înainte (râde). Cântă fals! :P

- Ai jucat cu mai multă ambiție împotriva fostului tău antrenor de la CSM?
- Sincer, da! Îmi doream enorm ca Ambros să câștige duelul cu el. De fapt, întotdeauna când am jucat împotriva lui Kim, am făcut-o cu mai multă determinare. Nu am nimic cu el, dar mă stimulează !

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  12 Decembrie 2016, 04:41

luma handbalului e alta lume, unde lumea se exprima coerent, cu umor si inteligenta... la fotbal avem doar dîng, dîng, dîng... asta e nivelul, asta se cere. pai si cum sa faci performanta cu antrenori *** si jucatori fugiti de la scoala_ ce spanac inteleg astia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează