SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 17-21

Corespondență din Suedia » Ziua neagră a Cristinei » Neagu a marcat doar 3 goluri și a avut un procentaj dezastruos

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

Neagu a marcat aseară doar 3 goluri, având un procentaj de 23%. Danezii și-au făcut bine temele, șicanând-o în permanență pe ”tricoloră”.

România depinde de jocul Cristinei Neagu și acest lucru s-a văzut cel mai bine în partida de aseară. Cea mai bună jucătoare din lume anul trecut, Neagu a fost strașnic păzită de nordice, care nu au lăsat-o să-și facă elan spre poartă. Sleită de puteri, după lupta corp la corp cu masivele daneze, Cristina nu a găsit calea spre gol.

Danezele au suferit 7 eliminări de 2 minute aseară, cele mai multe după ținerile asupra Cristinei Neagu, dar și-au asumat această situație.

Louise Spellerberg a văzut direct cartonașul roșu pentru o lovitură în fața româncei. "Au încercat tot timpul să o șicaneze, să o scoată din ritm și din păcate au reușit", au declarat oficialii naționalei noastre.

Neagu a căutat cu încăpățânare aruncările la poarta lui Toft, exasperată însă și de faptul că celelalte jucătoare de la 9 metri nu și-au asumat responsabilitatea șuturilor.

România a avut aseară 14 aruncări de la 9 metri, dintre care 11 ale Cristinei, și câte una pentru Laslo, Zamfir și Buceschi! Melinda Geiger a stat 21 de minute pe teren, dar nu a trimis nici o aruncare spre poarta daneză. Exasperat, Martin Ambros a trimis-o acolo pe Udriștoiu, extremă de meserie, pentru a încerca ceva prin pătrunderi.

Neagu a terminat meciul cu 3 goluri, 7 pase de gol, o intercepție, a scos o aruncare de la 7 metri și a stat pe teren 55 de minute și 34 de secunde.

"Sunt foarte tristă, îmi doream să jucăm pentru medalii. Eu nu m-am simțit deloc proaspătă, jocul greu cu Cehia a contat foarte mult. Danezele au adunat frustrare după ce le-am învins de două ori în ultimul timp. Au jucat mai bine decât noi și trebuie să o recunoaștem"
Cristina Neagu

46de goluri a marcat Neagu pentru România în cele 6 meciuri de până acum. Are ocazia să câștige titlul de golgeter, deși mai are de jucat un singur meci

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 Decembrie 2016, 16:13

Cristina a fost tinuta foarte strans, dar nu asta a fost problema ci ratarile, am ratat prea mult din situatii clare. Ne-am pierdut capul in momentele cheie facand portarul advers mare dar nu ca ar fi avut refexe fenomenale ci ca am tras pe mijlocul portii. Pacat mare pacat Danemarca a facut un anti joc disperat tocmai ca stiau ca avem o echipa mai buna si le-a iesit. Probail ca fetele au fost si obosite, eu oricum am foat incant de jocurile cu Rusia si Ungaria unde am facut realmente spectacol.

1811697622423708
Baraganescu Adrian  •  15 Decembrie 2016, 14:15

Daca avem curajul sa vedem fata exacta a acestei echipe vom progresa,daca nu,nu.Nu avem de mult timp inter dreapta,iar extremele noastre sunt foarte slabe.Urmariti evolutiile extremei dreapta-Chiper care cu greu si-ar gasi loc intr-o echipa mai buna.Solutii...cooptarea de la tineret sau naturalizarea .Daca nu ne grabim vom pierde oportunitatea de a avea cea mai buna jucatoare din lume!

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  15 Decembrie 2016, 12:37

Cea mai neagră zi a prins Paula Ungureanu,au înscris danezele vreo 9 goluri la rând iar fata asta nici nu se sinchisea să ridice brațele mai cu spor !!!.Dedu cum a intrat a și apărat vreo 3 șuturi la rând,deci consider că dacă Dedu era introdusă de la început,obțineam cel puțin un egal cu Danemarca,deci meciul ni l-a mâncat Paula Ungureanu și apărarea prea pasivă,dar dacă un portar dă încredere apărării altfel ar fi stat situația în meci,păcat că Ambros nu a observat din prima repriză că avem pe teren o portărița adormită care ne-a mâncat meciul !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close