SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Croate cu lipici » Podravka s-a impus la limită la Cluj, scor 19-20

Florina Chintoan a reuşit doar de două ori să o păcălească pe croata Zderici, care a reuşit ieri 15 parade pentru Podravka // Foto: Lorand Vakarcs +1   FOTO
Florina Chintoan a reuşit doar de două ori să o păcălească pe croata Zderici, care a reuşit ieri 15 parade pentru Podravka // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 09:59

Cu trei înfrîngeri din trei partide, doar o minune o mai poate califica pe "U" Jolidon în primăvara europeană.

Zero puncte cu Krim şi Gyor, dar un joc dătător de speranţe pentru "U" Jolidon în primele două meciuri din grupa B a Ligii Campionilor. Partida cu Podravka de ieri avea caracter decisiv pentru clujence, în tentativa lor de a prinde primăvara europeană. Ce s-a jucat însă în prima repriză a fost mai mult un exerciţiu de echilibru, nicidecum un meci de handbal. Suprafaţa de joc a fost extrem de alunecoasă şi a pus în pericol integritatea jucătoarelor. Croatele şi-au învins mai repede teama şi s-au năpustit spre buturile apărate de Petroczi.

Mai multe fotografii!

Portăriţa cu nume predestinat, Viktoria, şi-a ţinut însă în joc colegele prin paradele sale. Nici Marta Zderici nu a fost mai prejos în cealaltă poartă şi a făcut ca media de goluri a "studentelor" în prima repriză să fie dezastruoasă, o reuşită la 5 minute. 6-10 la pauză, pe derdeluşul din Sala Sporturilor "Horia Demian".

La un pas mic de un rezultat mare
Oaspetele au început mai bine mitanul secund şi s-au distanţat la 5 goluri în minutul 37 (8-13). Carmen Cartaş a sunat adunarea în tabăra clujeană şi ecartul pe tabelă s-a diminuat uşor. Cu Daminjanovici în mare formă, croatele au apăsat din nou pe acceleraţie şi s-au dus la 4 goluri cu 10 minute înainte de final, 13-17.

Clujencele au revenit fantastic şi au egalat la 17, dar nu au mai avut suflu în ultimele două minute. Experienţa europeană a campioanei Croaţiei şi-a pus amprenta, Podravka plecînd învingătoare de la Cluj şi rămînînd favorită la locul doi în grupă, care duce în "optimi".


CLASAMENT
1. Gyor 2 2 0 0 54-44 4p
2. Podravka 3 2 0 1 64-65 4p
3. Krim Ljubljana 2 1 0 1 50-52 2p
4. Jolidon Cluj 3 0 0 3 71-78 0p
Azi: Krim-Gyor. Etapa viitoare: Podravka-Jolidon, Gyor-Krim

"Nu ne încălzeşte cu nimic că e a doua înfrîngere la un singur gol. Mare păcat pentru acest public minunat! Nu au fost mai bune ca noi" (Mihaela Tivadar, jucătoare "U" Jolidon)

"Cînd eşti unu la unu nimeni şi nimic nu te salvează. E frustrant cum am pierdut azi pentru că am avut meciul în mînă. Sînt dezamăgit de mine, de jucătoare" ( Gheorghe Covaciu, antrenor "U" Jolidon)

"Nu este normal să se întîmple aşa ceva la asemenea nivel! Mi-a fost foarte frică pentru că fetele se puteau accidenta grav" (Neven Hrupec, antrenor Podravka)

"U" Jolidon 19
Tivadar 5, Cartaş 5, Paraschiv 2, Dincă 2, Chintoan 2, Senocico 2, Vădineanu 1

Podravka 20
Damnjanovici 6, Gace 5, Covici 2, Milanovici 2, Horvat 2, Tatari 1, Pongrac 1, Covici 1
Spectatori: 2.500

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  28 Octombrie 2012, 09:11

daca fetele inscriau 2din cele 3lov de la 7m ratate altfel era rezultatul totusi fetele fac jocuri frumoae (la prima participare..se vede si lipsa de experienta)si sigur vor apare si primele puncte in dreptul lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează