SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Decimate de accidentări » CSM Bucureşti are mari probleme de efectiv înaintea partidei cu Rostov

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2016 00:00

În ultimele două zile, la pregătiri, Kim Rasmussen nu prea a putut să-şi desfăşoare antrenamentele. Nu mai puţin de şase handbaliste din lotul CSM-ului au probleme medicale.

"Linnea Thorstensson, Ana Paula Rodrigues, Mika Brădeanu, Bianca Bazaliu, Line Jorgensen şi Carmen Martin nu s-au antrenat. Mai sunt două zile până la meci, eu sper să joace, dar va fi foarte greu. Tot sezonul nu am avut echipa toată la dispoziţie", s-a plâns antrenorul danez.

E însă optimist şi crede că echipa sa va câştiga joi. "Este cel mai important meci al sezonului. Întâlnim singura echipă din Europa care nu a pierdut niciun joc în actualul sezon, dar eu spun că putem câştiga. Cu apărarea putem câştiga acest meci. Dacă vom fi focusate doar la acest joc, să dăm totul, cred că CSM poate câştiga", a declarat Kim. Danezul spune că doar după jocul de la Rostov se va stabili calificarea, indiferent de rezultatul de la Bucureşti. "Valoarea celor două echipă e apropiată şi verdictul se va şti abia duminică. Până atunci însă, putem lua o opţiune la calificare în partida de acasă", a adăugat Rasmusssen.

Revine Line

Line Jorgensen, interul dreapta al CSM-ului, va reintra în meciul cu Rostov, de mâine. Daneza a suferit o operaţie de menisc după Campionatul Mondial din decembrie. "Nu e aptă în totalitate, dar va juca. Acum o să vedem cât va putea", a spus Kim Rasmusen. Lipsa unui inter dreapta de meserie s-a văzut cel mai mult la CSM, Line jucând doar în faza grupelor Ligii Campionilor.

"E momentul să arătăm ce putem!"

Mayssa Pessoa, portarul brazilian al CSM-ului, îşi doreşte enorm ca echipa sa să ajungă în Final Four. Echipa ei trebuie să treacă însă de Rostov. "Este momentul să arătăm ce putem. Cred că avem destule şanse să trecem de echipa din Rusia. Au jucătoare valoroase, gen Ilina, Managarova, dar şi noi avem handbaliste la fel de valoroase. Am încredere în echipa mea", a spus Mayssa. Brazilianca va pleca din vară, a semnat deja cu Vardar, dar vrea să ajungă cu CSM în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. "Putem câştiga acasă şi putem emite pretenţii apoi şi la Rostov", a încheiat Pessoa.

"Dacă am fi avut şapte-opt mii de bilete, toate s-ar fi vândut. Va fi un meci cu casa închisă, toate biletele s-au vândut şi tocmai de aceea trebuie să facem totul pentru a ne califica"
Bogdan Vasiliu, director general CSM Bucureşti

Întăriri de la Baia Mare

CSM Bucureşti l-a cooptat de ieri, în staff-ul medical, şi pe kinetoterapeutul Adrian Ionescu. Acesta a lucrat până acum la HCM Baia Mare, dar a plecat de acolo nemulţumit că nu şi-a primit salariul de mai bine de jumătate de an. Adrian Ionescu e şi masorul echipei naţionale a României, iar în trecut a mai lucrat la Oltchim şi Corona Braşov.

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează