SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - KADETTEN SCHAFFHAUSEN

Dinamo fără căpitan! Dan Savenco s-a accidentat și nu va juca în meciul de azi contra lui Kadetten

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 12:24

Dan Savenco (34 de ani) s-a accidentat marți, la ultimul antrenament înaintea partidei cu Kadetten din Liga Campionilor de handbal masculin și nu poate evolua.

  • Dinamo - Kadetten Schaffhausen se joacă astăzi, de la ora 18:15, liveSCORE pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Pierdere grea pentru Dinamo în meciul de azi, din Liga Campionilor, în etapa a 7-a, grupa D. Dan Savenco s-a accidentat marți seara, la ultimul antrenament, și nu va putea evolua. Savenco a suferit o fractură de piramidă nazală și a fost dus de urgență la spital.  

„Știu că băieții vor da totul pe teren și vor avea în spate suporterii noștri! Sper ca sala să fie plină. Avem nevoie de fani mai mult ca oricând”, a fost mesajul căpitanului, înaintea partidei de azi. 

Dinamo se califică matematic în play-off-ul optimilor de finală ale Ligii Campionilor dacă bate azi pe Kadetten și are șanse imense de a termina și pe primul loc în grupă.

Vezi și:

Lublin - CSM București 19-28 // VIDEO Cristina Neagu, revenire cu 4 goluri pentru „tigroaice”, după 11 luni de indisponibilitate

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează