SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Florentin Pera după ce echipa sa a obținut calificarea în Final Four-ul European League: „Fetele au dat dovadă de caracter, putere de luptă și spirit de sacrificiu”

Florentin Pera în timpul unui meci FOTO Gloria 2018 Bistrița Năsăud Facebook
Florentin Pera în timpul unui meci FOTO Gloria 2018 Bistrița Năsăud Facebook

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 18:28 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 18:39

Florentin Pera a dus-o pe Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru prima oară în semifinalele unei cupe europene după două victorii în fața celor de la Mosonmagyarovar.

Florentin Pera este un antrenor fericit, echipa sa de club a reușit un rezultat la care nu mai ajunsese până acum, calificarea între primele patru echipe într-o cupă europeană. Gloria 2018 Bistrița Năsăud a trecut Mosonmagyarovar în dublă manșă cu 32-30 în deplasare și 27-25 pe teren propriu. „Mulțumim lui Dumnezeu pentru calificarea în Final Four, calificare realizată în urma unui parcurs fără greșeală. Suntem singura echipă fără înfrângere până în acest moment”, a spus Florentin Pera.

Experta britanică intervine în conflictul Halep versus Wozniacki: „E corect moral? Un lucru e cert”
HALEP A REVENIT
Experta britanică intervine în conflictul Halep versus Wozniacki: „E corect moral? Un lucru e cert”

El a continuat: „Consider că am avut parte de cel mai puternic adversar până în acest moment al competiției , echipă care a arătat că nu întâmplător este o echipă de top în Ungaria, învingând Gyor după un meci foarte bun”.

Florentin Pera: „Publicul ne-a susținut necondiționat”

Gloria a trecut prin momente dificile în returul de sâmbătă, fiind condusă cu o diferență de trei goluri, care ar fi dus echipa maghiară în Final Four. „Chiar dacă am avut cinci jucătoare cu probleme medicale înainte de acest meci și un program mult mai încărcat decât Mosonmagyarovari, care în ultimele două săptămâni nu a jucat pe plan intern,fetele au dat dovadă de caracter, putere de luptă și spirit de sacrificiu pentru a ne îndeplinii visul calificării în Final Four”, a spus cel care deține și funcția de selecționer al României.

Pera a încheiat: „Țin să felicit toate jucătoarele pentru această performanță istorică a clubului Gloria Bistrița, vreau să mulțumesc staff-ului tehnic, medical, conducerii, principalului finanțator Consiliu Județean, sponsorilor și nu în ultimul rând minunatului public care ne-a susținut necondiționat”.

Celor de la Gloria 2018 Bistrița Năsăud li se poate alătura în Final Four-ul de la Graz, 11-12 mai, și Dunărea Brăila, care o întâlnește duminică, de la ora 19:00, la Buzău, pe HC Podravka Vegeta, echipă pe care a învins-o în tur cu 32-26.

Citește și:

CSM București este aproape de sferturile de finală ale Ligii Campionilor!
LIGA CAMPIONILOR
CSM București este aproape de sferturile de finală ale Ligii Campionilor!
Scandal la Federația Română de Handbal! Acuzațiile unui fost selecționer: n-au bani de staff, dar au pentru a-și plimba pilele! Ce conflicte de interese s-ar afla la vârf
frh
Scandal la Federația Română de Handbal! Acuzațiile unui fost selecționer: n-au bani de staff, dar au pentru a-și plimba pilele! Ce conflicte de interese s-ar afla la vârf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
SuporterOr
SuporterOr  •  23 Martie 2024, 20:09

Felicitări dle Pera și felicitări fetelor. Felicitări celor care au crezut în acest proiect de la Bistrița și l-au gestionat foarte bine până acum. Unde sunteți amețiților care plângeați toată ziua pentru banii publici?! Și e doar un început de drum. Mai vine Dunărea, mai vine și Csm-ul să-și dea cu Metzul în cap.. E bine, e foarte bine. Creștem și învățăm, adăugăm performanță și încredere. Să vedem dacă avem oameni capabili sa gestioneze acest moment de grație a handbalului feminin românesc. Unde sunteți cei ce plângeați că se revarsă crema handbalului in campionatul nostru sărmanul și somează artistele noastre. Competiția domnilor creează valoare. Și valoarea creează competiție. Uitati-va cu ce viteza se repliază sau cum se apără acum echipele noastre de când suntem "invadați" de profesionistele venite din școli mari de handbal modern. E bine fraților. Vom mai crește până ne vom atinge punctul de incompetenta. E limpede insa că Federația rămâne mult de căruță și cu boi balcanici, căruța nu va merge niciodată ca un Ferrari de la un punct încolo. Acolo vor fi ruperile cele mai drastice, când mizeriile vor face jocurile de interese... Nu mai dați vina pe unii și alții, ca noi nu știe nimeni sa ne sape groapa... Hai Romania. La Graz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează