SPORTURI  »  HANDBAL  »  CMS BUCUREȘTI

Mesajul handbaliștilor de la CSM pentru primarul Nicușor Dan: „Domn primar, și noi suntem tot CSM București!”

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 21:18 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 23:23

Strigătul jucătorilor de la echipa masculină de handbal a CSM București: ”Suntem neplătiți de patru luni. Am văzut că domnul primar s-a dus să discute cu fetele de la CSM, dar noi ai cui suntem?”, întreabă jucătorii

CSM București a învins vineri, în etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, în Sala Rapid, cu 24-23 pe CSM Focșani și se află în continuare pe locul 4 în clasament, loc de cupă europeană. Elevii lui Eliodor Voica au condus de la un capăt la altul, au avut ceva emoții pe final, dar în cele din urmă și-au trecut în cont cele trei puncte.

La finalul partidei, jucătorii s-au plâns de faptul că nimeni nu-i bagă în seamă, "parcă am fi echipa nimănui! Și pe noi tot CSM București scrie", spun handbaliștii. "S-au împlinit patru luni de când nu am primit niciun ban. Săptămâna trecută am ratat calificarea în sferturile de finală ale EHF European Cup, dar cine poate să se uite în ochii băieților și să le reproșeze ceva? Poate dacă cineva ar fi venit să vorbească, să le dea asigurări băieților că totul se va rezolva, altfel stăteau lucrurile", afirmă și cei din cadrul echipei masculine.

Fetele aproape la zi cu banii

Problemele financiare la echipa feminină a CSM București au fost aproape rezolvate. Chiar primarul Bucureștiului, Nicușor Dan a fost să stea de vorbă cu Cristina Neagu și colegele ei. Le-a dat asigurări că-și vor primi banii restanți. În acel moment, și la echipa feminină erau restanțe de patru luni. Dar imediat, în conturile jucătoarelor au intrat salariile pe două luni! "Am văzut că domnul primar a fost la antrenamente, le-a oferit flori fetelor. Noi îl așteptam să vorbim cu dânsul, să-i explicăm și noi situația", e mesajul "tigrilor" de la CSM.

"Starea de incertitudine continuă. Am văzut că la fete se semnează contracte pentru sezonul viitor, se prelungesc contracte. Noi vom mai exista în Liga Zimbrilor în sezonul viitor? Așteptăm un răspuns", este mesajul jucătorilor! Handbaliștii au recurs, în trecut, la un protest sub formă de grevă japoneză, jucând cu banderole albe. Totul a rămas însă fără rezultat!

Dramă la Porto! Portarul Alfredo Quintana a decedat, după cinci zile în comă

Nicușor Dan a fost la antrenamentul lui CSM București » Ce asigurări le-a dat Cristinei Neagu și coechipierelor sale: va mai fi echipă la CSM și în sezonul viitor?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
viorelpreda
viorelpreda  •  01 Martie 2021, 12:19

Cand pierdeti cu echipe din Grecia ar trebui sa va faceti mici, mici de tot nu sa deschideti ciocul.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  27 Februarie 2021, 12:35

@Cristian Stamate...mult timp am urmărit interesat campania anti-CSM a unor șefi de la GSP. Ascunsă sub masca grijii față de banii bucureștenilor, a unei campanii anti-PSD și anti Cristina Neagu am descoperit apoi că în ceea ce privește Republica Roșie Oltenia lucrurile nu stau așa. Echipe patronate tot de primării PSD aveau parte de articole mult mai bune, nu contau banii, nu se numărau banii sportivilor, nu se echivalau în metri de asfalt. Ba dimpotrivă a fost eveniment național când”zeul”Pera s-a îmbolnăvit iar orice *** a lui Tadici sau Burcea devin repede certitudine la GSP. Am crezut că sunt parti-pris-urile domnului Ursescu dar apoi am văzut că mai sus, la domnul Geambașu există aceeași atitudine. Ce se poate spune când ai o sportivă precum Cristina Neagu iar reprezentanții de frunte ai gazetei o desființeză în ziar și în discuții private și clamezi că nu se compară de exemplu cu Gorbitz sau Amorim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4358879924128828
Cristian Stamate  •  27 Februarie 2021, 09:44

Salut Ai luat interviu cuiva din echipa? Suntem (tot handbalul este) într-o situatie tare grea, aceste articole nu ne fac bine... daca cineva nu isi asuma aceste afirmatii, ele se vor intoarce impotriva echipei... ieri echipa a primit un salariu si au fost discutii si promisiuni ca vom venii si noi la zi, stie toata lumea ce situatie grea este, sunt bani putini peste tot, au inceput cu fetele si va urma si restul clubului... trebuie sa avem rabdare si sa ne vedem de handbal... Daca nu a tinut nimeni din echipa sa "traga un semnal de alarma" te rog sa ne ajuti cu articole despre handbal, despre performante, despre sportivi care muncesc si conducatori care fac tot posibilul ca echipe si cluburi sa existe si pe cât se poate sa faca performanta... restante sunt in toate domeniile, la multe alte echipe, chiar Focsani, Timisoara, Minaur, Constanta... mulțumesc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close