SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - POLONIA 29-31

Oana Manea crede că România s-a deconcentrat prea repede pe finalul meciului cu Polonia: "Am jucat cu ochii pe tabelă şi asta ne-a costat!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 10:08

România a condus 53 de minute pe tabelă, chiar şi cu cinci goluri. De la 26-22 însă, "tricolorele" nu au mai marcat preţ de 10 minute, au primit şapte goluri la rînd şi victoria nu a mai putut fi salvată.

- Oana, cum îţi explici căderea din partea a doua a reprizei secunde?
- Nu ştiu ce să mai zic... Cred că am jucat cu ochii pe tabelă, am avut tot timpul trei-patru goluri, dar nu au fost de ajuns. Nu am mai fost la fel de concentrate, le-am lăsat să vină peste noi.

- Altă dată punctul forte, apărarea a fost acum punctul slab?
- Nu cred. Cînd nu reuşeşti să marchezi din situaţii clare, e normal să vii cu capul plecat în apărare. Şi atunci moralul se schimbă. Iei goluri unul după altul, e foarte greu!

- V-a surprins Polonia cu ceva?
- Nu, au jucat exact ceea ce ştiam, le-am anihilat în prima parte, am făcut-o şi la începutul reprizei a doua, dar pe final le-am dat prea uşor mingile. Am greşit mult, am ratat mult!

- Aţi fost obosite pe final, faptul că aţi jucat tot meciul în şapte-opt jucătoare?
- Nu. Atît timp cît joci un meci cu asemenea miză, trebuie să uiţi de tot. Multe din nou am jucat lovite, bandajate, accidentate, dar nu ne-am plîns. Nu asta e cauza.

- Rămîne ceva bun după acest Mondial?
- Acum, supărarea e prea mare. Sînt şi lucruri bune, dar e greu acum să le scoatem în faţă. Nu aveam voie să pierdem un astfel de meci!

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (8)
lumpy666
lumpy666  •  16 Decembrie 2013, 22:49

Ce de "PRIMITIV AM JUCAT IARA" dar sunt deja obisnuit pt ca am incercat sa dam TOT IN FAZA GRUPELOR dar adevarul care este "UN CAL BUN IN ZIUA DERBY-UI ALEARGA CEL MAI BINE"....!!!! -NOI in plus de data asta am si am picat cu o echipa FOARTE ACCESIBILA SI UITE NU AM FOST IN STARE SA TRECEM NICI DE Polonia,in schimb UNGARIA si GERMANIA s-au CALIFICAT MAI DEPARTE iar noi am ramas iara cu EXPERIENTA ESECURILOR CUMULATE LA UN ALT CAMPIONAT MONDIAL DE HANDBAL FEMININ........!!!!!!!!

gabrielaj
gabrielaj  •  16 Decembrie 2013, 17:28
Postat de usla pe 16 Decembrie 2013, 15:12

Ca randamentul OANEI sa se imbunatateasca atat la echipa de cub { unde este mai mult rezerva } cat si la nationala, trebuie sa mai slabeasca in jur de 15 KILE.

taci din gurà mà nu tot jigni fata e o jucatoare foarte buna am vazut handabliste mult mai solide ca ea si nu au valoarea Oanei ce te tot legi de ea ca ma enervezi .

florin_videa
florin_videa  •  16 Decembrie 2013, 17:13
Postat de ungurulbulan pe 16 Decembrie 2013, 14:23

minutul52 timp cerut de nea ghita. mai pai mai luci nu vezi cum vine aia.atat nu mai mult.Dincolo la polonezi antrenorul danez calm da sfaturi[inca mai aveam doua goluri in fata]

da, frate, incredibil si eu am auzit: "cadrati mingea pe poarta, nu mai trageti pe afara, sau in portar" asta e sfat sa il dai unei jucatoare de nationala? eu am jucat handbal in divizia c si nu am auzit asa prostie de sfat ce rahat, eu nu stiu ca trebuie sa dau gol cand trag? in timpul meciului invat sa trag? plus ca e ilogica afirmatia

Vezi toate comentariile (8)
Comentează