SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA 29-23

Paula Ungureanu a fost MVP-ul României şi la meciul cu Cehia: "Prindem aripi!"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 22:41

Paula Ungureanu a fost din nou MVP-ul partidei cu Cehia, goal-keeperul avînd nu mai puţin de 15 mingi apărate şi un procentaj de 56 la sută


Cei de la "Adidas" premiază la fiecare meci cel mai bun jucător al echipei cu un ceas de mînă. Paula Ungureanu are pînă acum două în colecţie, cel de aseară adăugîndu-se celui primit după jocul cu Ungaria.

- Paula, faci colecţie de ceasuri?
- (rîde). Nu! Le mulţumesc tuturor coechipierelor că m-au ajutat să apăr, am avut o apărare bună în faţa mea. Important e că echipa a cîştigat, eu nu am făcut altceva decît să o ajut cît pot de mult.

- A fost meciul cu Cehia mai uşor decît v-aţi aşteptat?
- Nu! L-am tratat serios de la început, asta ne-am propus, să ne facem noi meciul mai uşor dacă se poate. Ne-am distanţat, apoi au mai urmat momente de cădere, dar e normal, importantă e victoria.

- E România o echipă de moral, joacă bine atunci cînd cîştigă?
- Nu cred. Cu Ungaria am revenit. Cînd conducem însă e mai bine, parcă prindem aripi!

- Dăm peste Polonia în " optimi". Cum vezi Polonia ca adversar?
- Nu le ştim prea bine, dar o să avem timp să le vizionăm. Ştiu doar că au eliminat Suedia în calificări şi asta spune totul despre valoarea lor.

- Vă aşteptaţi ca duminică să aveţi mulţi suporteri în tribune?
- Noi ne dorim. Îi rugăm pe oameni să vină aproape de noi, să ne susţină. Avem nevoie de prezenţa lor şi le promitem că vom face totul pentru a le face o mare bucurie.


A apărat fabulos!
Senzaţională repriză făcută de Paula Ungureanu în faţa Cehiei, aseară, la Novi Sad. Portarul de la HCM Baia Mare a avut nu mai puţin de 14 intervenţii, cu un procentaj de 67 la sută. Paula a apărat inclusiv două aruncări de la 7 metri, exasperîndu-le pe cehoaice. Acestea făceau semne spre banca tehnică şi spre antrenorul Jan Basny că nu mai ştiu unde să arunce! Paula a fost schimbată la pauză de Gheorghe Tadici, în locul său intrînd Talida Tolnai. Paula a mai apărut alte zece minute şi în repriza a doua.


"Ne-am îndeplinit un prim obiectiv, am terminat pe locul doi, se putea şi mai mult, dar important e că avem potenţial şi trebuie să mergem mai departe"
Aurelia Brădeanu, căpitan România

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (2)
gabrielaj
gabrielaj  •  14 Decembrie 2013, 14:54

Paula iti multumim esti un superportar.

viol_lent
viol_lent  •  14 Decembrie 2013, 09:58

huoo Ungaria!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează