SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-KRIM LJUBLJANA, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rugă pentru calificare » Oltchim a fost vizitată de un preot înaintea meciului cu Krim

Valentina Ardean Elisei a înscris de 5 ori în meciul de la Ljubljana, din 12 februarie // Foto: Marius Ionescu
Valentina Ardean Elisei a înscris de 5 ori în meciul de la Ljubljana, din 12 februarie // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 04 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 21:31

După antrenamentul de aseară, vîlcencele au fost vizitate de un preot care s-a rugat pentru victorie în meciul de azi cu slovenele.

Pentru a se califica în semifinalele Ligii Campionilor, handbalistele de la Oltchim apelează şi la Divinitate. Managerul Constantin Roibu a chemat ieri, la antrenament, un preot care să se roage pentru binele campioanei României. "Sperăm să nu avem ghinion, să ne ajute Dumnezeu şi să ne calificăm în semifinale!", au spus vîlcencele. Ele ştiu însă că nu totul depinde de Dumnezeu. "Noi trebuie să dăm totul pe teren! E un meci decisiv în care nu avem voie să facem nici un pas greşit. O să ne concentrăm din primul şi pînă în ultimul minut ca să obţinem victoria", a declarat extrema Valentina Ardean Elisei.

Portarul Sanela Knezovici crede că Oltchim are un lot mai valoros decît cel al Krimului şi are prima şansă la calificare. "Le-am bătut în tur cu 31-25, normal ar fi să le învingem şi la Rm. Vîlcea, mai ales că vom avea lîngă noi suporterii. Sper să facem un joc bun, să nu mai facem atîtea greşeli şi să nu mai avem fluctuaţii în evoluţii", a subliniat croata.

Oltchim are nevoie de cel puţin un punct în meciul cu Krim Ljubljana, pentru a obţine calificarea, dar toată lumea se gîndeşte la calificare. "Nu poţi să-ţi propui un punct. Fetele ştiu că trebuie să intre hotărîte ca să cîştige pentru că e un meci de care depinde totul", a spus şi antrenorul Radu Voina.

"Am venit să cîştigăm!"
Campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, a mai jucat de două ori la Rm. Vîlcea, cu Oltchim, în Liga Campionilor, şi de fiecare dată a pierdut. Chiar şi aşa, slovenele cred că au puterea să învingă acum şi să se califice. "Am venit să cîştigăm. În meciul tur am făcut cel mai slab meci al nostru din actuala campanie a Ligii Campionilor. Ne-am antrenat toată săptămîna cu gîndul la un succes", a declarat Andrea Penezici, golgeterul Krimului, interul stînga al "naţionalei" Croaţiei. "Forţa Oltchimului stă în apărare. Dacă noi vom reuşi să depăşim defensiva româncelor, vom cîştiga", a adăugat pivotul Ludmila Bodnieva.

3.000 de spectatori vor asista azi la meciul dintre Oltchim şi Krim, între aceştia numărîndu-se şi 50 de fani din Slovenia

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (14)
caminero
caminero  •  04 Martie 2012, 21:13

Pana mea ... o dăm pe religie ... dacă-i pe -așa, de ce n-au adus și un muftiu, pentru Ozel?!?

yellowviper
yellowviper  •  04 Martie 2012, 17:18

noi toti ne rugam...

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Martie 2012, 14:05

din genul de la lume adunate.."cainele moare de drum lung..."smd astazi fetele cu inca o victorie vor avea timp sa se pregateasca si de semifinala( itxako nu pierde la..gyor)nu depindem decat de jocul nostru(daca conducerea a considerat ca fetele se pot "trezi"aducand un preot e ok cu toate ca banii primiti le pot destepta mai repede)am inceput cu 2meciuri reusite, ultimile mai putin reusite(nu cred ca e vb de oboseala)deci bafta fetelor si demonstrati inca o data ca sunteti cea mai titrata echipa...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează