SPORTURI  »  HOCHEI  »  STEAUA

Portarul "naţionalei" fără patine! » Situaţie dramatică la secţia de hochei de la Steaua

Adrian Catrinoi a reapărut aseară în poarta Stelei, în meciul de la Braşov
Adrian Catrinoi a reapărut aseară în poarta Stelei, în meciul de la Braşov

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 20:18

Adrian Catrinoi nu a putut intra pe gheaţă la meciurile cu CSS Miercurea Ciuc, week-endul trecut, pentru că i s-au rupt lamele de la patine.

Steaua Bucureşti, echipa cu cele mai multe titluri naţionale cîştigate în hocheiul european (41), nu are bani pentru a-i asigura portarului titular patine decente şi o crosă de rezervă!

Adrian Catrinoi (33 de ani), goalkeeper-ul naţionalei României, nu a putut evolua pentru Steaua în jocurile din week-endul trecut, în cadrul grupei de baraj a play-off-ului Campionatului Naţional, din cauza unui motiv incredibil.

Veteranul din poarta "militarilor" a absentat pentru că singurele patine de portar pe care le are au cedat, iar Steaua a fost nevoită să folosească în poartă doi tineri neexperimentaţi.

Şi asta nu e singura problemă pentru roş-albaştri! În vestiarul Stelei lipsesc cu desăvîrşire crosele pentru dreptaci şi portari, iar starea patinelor este îngrijorătoare. Catrinoi se poate trezi atunci cînd face mişcarea clasică a portarilor de hochei, bătutul crosei în gheaţă, că rămîne fără singura crosă de portar de care dispune! Din cauza lipsei sponsorilor, steliştii sînt nevoiţi să îşi cumpere singuri echipamentul de joc!

Federaţia i-a refuzat
Steaua a făcut apel la Federaţia Română de Hochei pentru a primi echipamentul necesar portarului echipei naţionale, dar s-a lovit de un refuz categoric. "Cînd e vorba de echipament pentru echipele din afara regiunii Harghita-Miercurea Ciuc nu se găseşte nici o soluţie. Dacă ar fi fost în cauză un jucător de la Ciuc, sigur s-ar fi găsit patine", ne-a dezvăluit o sursă din cadrul FR Hochei.

De unde se pot cumpăra patine?
Pentru hocheişti, cea mai rapidă soluţie de a-şi achiziţiona echipament de joc e magazinul fostului selecţioner, Daniel Herlea, situat la intrarea în Drobroieşti. Altă soluţie o reprezintă un magazin din Miercurea Ciuc.

O pereche de patine pentru portari costă minimum 800 de euro, iar comanda se face după un catalog, în funcţie de mărime. În cazul în care produsul dorit nu este pe stoc, doritorul este nevoit să aştepte aproximativ o săptămînă.

"Catrinoi nu a jucat din cauză că nu a avut patine. Le-am dat o şansă tinerilor, pentru că Steaua nu mai putea pierde primul loc" (Nelu Alexe, şef secţie hochei pe gheaţă Steaua)

2006 e anul în care Steaua a cîştigat ultimul titlu la hochei pe gheaţă

564149-preturi-echipament.jpg

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (19)
peluza_nord
peluza_nord  •  12 Iunie 2013, 13:45

Bun asa :))))))

chris1391
chris1391  •  20 Martie 2013, 17:46

Astea-s bugetele si conditiile pentru sporturile de iarna in Romania ; nu m-ar mira sa citesc ca sportivii din lotul national de sanie au ratat olimpiada de iarna din lipsa materialului de concurs, in noaptea de dinaintea plecarii furandu-se capacele de WC din sediul federatiei.

piciorino71
piciorino71  •  20 Martie 2013, 16:30

interesant articolul,in lumea hocheiului sunt multe tenebre,si jocuri murdare,o federatie condusa despotic si mari semne de intrebare in legatura cu FOTE,BANII DETURNATII IN PROPRIILE BUZUNARE.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează