SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

Tanczos Barna bate în retragere: ”Am venit singur. Voi pleca la fel”

Barna Tanczos, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.
Barna Tanczos, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 22:54

Tanczos Barna a încercat ieri să repare declaraţiile făcute la Radio GSP. Preşedintele FRHG a spus că nu va pleca niciodată cu jucătorii de la "naţională".

Scandalul iscat în hocheiul pe gheaţă în urma incidentelor care au avut loc în ultima perioadă, incidente care au avut în prim-plan reacţii antiromâneşti ale maghiarilor de la "naţională", continuă. Tanczos Barna, preşedintele FRHG, a ăncercat să dezmintă, ieri, declaraţiile pe care le făcuse miercuri la Radio GSP, atunci cînd a afirmat că ia în calcul şi posibilitatea de a pleca din ţară cu toţi jucătorii maghiari.

"La conducerea federaţiei am venit singur, susţinut de colegi şi prieteni, care au avut încredere în mine. Cînd voi pleca, voi pleca tot singur, fără să iau cu mine jucători sau antrenori. Jucătorii de la naţională nu sînt ai mei, nu pot veni şi nu pot pleca împreună cu ei", a explicat Barna. Preşedintele FRHG a ţinut să sublinieze că nu a făcut niciodată compromisuri şi că, de fiecare dată cînd au apărut probleme, a intervenit prompt, fără să facă discriminări. "Prezenţa jucătorilor la naţională, mai ales a celor care joacă în campionatele din România, a fost ceva sfînt, obligatoriu, unde nu am făcut compromisuri niciodată! Vă reamintesc că în anul 2009, cînd mai mulţi jucători ai unei echipe de club au refuzat să se prezinte la naţională, sancţiunile au fost drastice, atît în cazul lor, cît şi în cazul clubului, care le-a interzis să se vină la reprezentativă", a spus acesta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (38)
max_24
max_24  •  08 Ianuarie 2012, 12:15
Postat de alexito pe 23 Decembrie 2011, 15:47

Romania=Tara Romaneasca+ Moldova. Ardealul a fost al nostru 1000 de ani, hotilor!!! Niciodata n-am avut probleme in Europa cand am zis ca sunt ungur din Ardeal. Dar cand pomenesti de Romania, si albanezii scuipa. Asa ca mai moale cu jignirile, opincosilor!

SA ITI DAU LA M.UIE SI TIE SI LUI MATA SI LA TOTI CARE CREDETI CA O FIRIMITURA DIN TARA ASTA NU FACE PARTE DiN ROMANIA , nesimtitilor care sunteti , sa va ia DRACU pe toti de porci ce sunteti , bozzgori imputi. pune mana pe cartile de istorie si ai sa vezi de cand dateaza poporul Roman , sub denumirea de DACIA sau Romania

robotzel
robotzel  •  27 Decembrie 2011, 21:34
Postat de ddss pe 23 Decembrie 2011, 22:30

@gabryel28 Nu uitam ce s-a intamplat in Kosova. Dupa ce tiganii de sarbi au vrut sa-l ocupe cu armata lor de 2 lei - au fost alungati de armata americana... Deci s-a c-am terminat Kosovo pt. sarbi - nici ei nu au vrut sa le deie drupturi albanezilor... Deci asa se intampla cu oamenii prosti.... Ungurii din Ardeal atunci vor fi 100 la 100 loiali cand in Ardeal (ex Cluj) totul va fi bi si/sau trilingvic (limba germana de exemplu la Sibiu, Brasov, Bistrita) - caci toate localitatile au denumire si in limba maghiara in Ardeal - majoritatea din ele aveau denumire in maghiara inainte de cea romaneasca...

auzi prietene? kosovo nu a existat niciodata ca si stat, iar sarbii pe care tu ii faci tigani ar fi rezolvat singuri problema cu aceasta enclava daca nu ar fi intervenit NATO. kosovo este rezultatul politicii americane de a dezbina cast mai mult europa pentru ca ei sa o poata conduce cat mai bine. la fel au facut si cu Israel. Dupa ce englezii le-au facut cadou o tara, americani au inceput sa ii sustina in politica israeliana de cotropire a teritoriilor alaturate. dupa ce o istorie intreaga au fost sa spunem oprimati, au ajuns sa oprime ei tarile din jur.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Decembrie 2011, 18:29
Postat de ddss pe 23 Decembrie 2011, 22:40

@adi_stelistul Pentru comentariu diplomatic am un raspuns tot diplomatic: este clar ca pentru toata lumea ar fi cel mai bine ca Ardealul sa fie independent (parerea mea) Ca si Elvetia (germani, francezi, italieni si reto-romani). Aici si certificatul de inmatriculare al automobilelor este trilingvic. Deci de poate..... In legatura cu campul de lupta - de regula politicienii romani au fost mai destepti ca cei unguri deaceea s-a pierdut Ardealul. Si insurectia din 23-august s-a facut in Bucuresti cand armatele sovietice erau la Prut.... Degeaba ati promis nemtilor ca santeti cu ei cum ati putut ati iesit din pactul facut cu ei. Ungurii in schimb din pacate s-au tinut de cuvant.

@ ddss Ungurii s-au tinut de cuvant pentru ca Horthy nu mai conducea de facto Ungaria inca din martie 1944 (dupa Operatiunea Margarethe).El a si purtat negocieri secrete cu trimisi sovietici iar in octombrie 1944 a anuntat iesirea Ungariei din razboi.Doar ca a fost dat jos de germanii care ocupasera toate punctele cheie ale Budapestei si inlocuit cu Szalasi, seful "Crucilor cu Sageti". Independenta Transilvaniei?Hm...S-a pierdut momentul. Cine poate sti cum ar fi curs istoria daca la 1867 s-ar fi creat o Confederatie din Austria,Ungaria,Boemia,Slovacia,Moravia, Croatie, Voivodina, Rutenia, Bucovina si Transilvania? Si daca Bosnia n-ar fi fost ocupata la 1908- fructul otravit al

Vezi toate comentariile (38)
Comentează