SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

GALERIE FOTO Au început emoţiile! » Imaginile primei zile a Jocurilor Olimpice

Frumoasa cu turban. Ea este, probabil, printre cele mai senine fiinţe de la JO. Este una dintre animatoarele de la volei pe plajă +7   FOTO
Frumoasa cu turban. Ea este, probabil, printre cele mai senine fiinţe de la JO. Este una dintre animatoarele de la volei pe plajă

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 22:00

Fani inventivi, dansatoare sexi, trăiri specifice unui concurs de top. Toate în imaginile Olimpiadei.

Ieri, în prima zi de competiţie oficială din cadrul Olimpiadei de la Londra, aparatele corespondenţilor foto au surprins o gamă întreagă de emoţii. Bucurie, tristeţe, relaxare, concentrare, îmbrăţişări sau comunicarea splendidă dintre cal şi jocheu, în concursul de dresaj.

ŞTIRI DE LA OLIMPIADĂ:

Albanez dopat
Halterofilul albanez Hysen Pulaku a fost depistat pozitiv la o substanţă dopantă, un steroid anabolizant de pe lista produselor interzise de WADA, numit stanozolol. Sportivul a fost exclus pe loc din delegaţia ţării sale care este prezentă la Londra. "Am ales sporturi importante şi sportivi importanţi în legătură cu care aveam suspiciuni. Sperăm că acesta este un mesaj clar. Dacă te dopezi, te vom prinde", a spus Mark Adams, directorul de comunicare al CIO. Peste 5.000 de teste antidoping vor fi efectuate la JO.

Intrusa de la indieni
O femeie a reuşit să se insinueze vineri seară în delegaţia Indiei care defila la ceremonia de deschidere (foto). Îmbrăcată în tricou roşu şi pantaloni turcoaz, ea a mers alături de sportivi şi antrenori. Aceştia aveau un cu totul alt costum, format din sari-uri sau costume galbene. "Nu ştim cine e şi cum a fost lăsată să intre. Delegaţia indiană a fost arătată la TV timp de 10 secunde, iar femeia în roşu a fost în centrul atenţiei", s-a supărat Muralidharan Raj, şeful misiunii indiene.

507841-olympic-games.jpgPrimul aur, la chinezi
Prima medalie de aur pusă în joc la Londra 2012 a intrat în palmaresul Chinei. Tirista Yi Siling a cucerit titlul la proba de 10 metri puşcă aer comprimat. În vîrstă de 23 de ani, numărul 1 mondial şi favorita principală a concursului, a întrecut-o pe poloneza Sylwia Bogacka, medaliată cu argint. Bronzul i-a revenit altei chinezoaice, Yu Dan.

A căzut recordul olimpic la 100 m fluture
Americanca Dana Vollmer a doborît ieri de dimineaţă, la Aquatics Centre, recordul olimpic în proba de 100 m fluture. În seriile de calificare ale întrecerii olimpice, Ea a oprit cronometrul la 56.25 secunde, depăşind borna pe care o stabilise legendara olandeză Inge de Bruijn la JO de la Sydney 2000, cu 56.61.

Federer, cu emoţii
Mare favorit la aurul olimpic în competiţia de tenis, elveţianul Roger Federer a pierdut un set chiar din primul tur, în meciul contra columbianului Alejandro Falla. Cu toate dificultăţile create de sudamerican, liderul clasamentului ATP a învins, scor 6-3, 5-7, 6-3. În turul 2, deţinătorul titlului de la Wimbledon îl va întîlni pe francezul Julien Benneteau.

Şocaţi de lovitura în gît
Optimile competiţiei de floretă individual au avut parte de un moment mai puţin plăcut. În partida dintre Golubiţki (Germania) şi Di Francisca (Italia), prima a fost atinsă în gît cu floreta de către adversară. Nemţoaica s-a întins la pămînt, creînd nelinişte în tabăra proprie. "Moment şocant în competiţia de scrimă!", a titrat cotidianul Bild. "Imaginile au fost de coşmar", au adăugat ziariştii germani.

507842-lovitura-gat.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid și a avut un derapaj la adresa lui Șumudică: „S-o ia la căpățână! Mi-o fi frică de marele specialist”
Superliga
Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid și a avut un derapaj la adresa lui Șumudică: „S-o ia la căpățână! Mi-o fi frică de marele specialist”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează