SPORTURI  »  JO 2012  »  GIMNASTICĂ

Lăsat la Bucureşti » Marian Drăgulescu a aflat de la Gazetă că nu e în echipa pentru Londra

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 20:38

Lotul masculin de gimnastică al României pentru Jocurile Olimpice a fost aprobat ieri de COSR, dar mai poate suferi modificări în următoarele zile


Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Marius Berbecar, Cristian Băţagă şi Vlad Cotuna sînt cei cinci gimnaşti ce vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra. Componenţa echipei a fost aprobată ieri de Comitetul Executiv al COSR, fără ca Marian Drăgulescu să se regăsească în ea. "Aceasta a fost propunerea conducerii federaţiei, care este supremă. Drăgulescu are calitatea de rezervă şi se va pregăti la Bucureşti, urmînd să fie chemat dacă va fi nevoie", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR. Oficialul a precizat că echipa mai poate suferi modificări.

Adrian Stoica, preşedintele FRG, a spus că nimic nu este bătut în cuie. "Dacă Drăgulescu arată într-o săptămînă şi jumătate că poate să-şi facă exerciţiile, orice e posibil", a spus şeful gimnasticii româneşti.

- Să înţelegem, domnule Stoica, că Drăgulescu nu este acum în stare să-şi facă exerciţiile?
- Dumnevoastră aţi spus-o. Este o chestiune de pregătire...

Multiplul campion mondial a aflat ieri de la Gazeta Sporturilor că nu face parte din echipa pentru Londra. "Da?! Nu ştiam nimic!" a fost reacţia gimnastului, care a suferit o operaţie la gleznă la sfîrşitul anului trecut. Drăgulescu crede că nu e prea tîrziu pentru a demonstra că merită să meargă la Olimpiadă. "Mai sînt trei săptămîni pînă la plecare, şi nu una şi jumătate!", a mai spus sportivul în vîrstă de 31 de ani, al cărui vis a rămas cucerirea unui titlu olimpic, singurul care-i lipseşte din palmares.

3 medalii olimpice a cucerit Marian Drăgulescu, una de argint şi două de bronz, toate la Atena 2004

Chelaru, rezerva de la fete
Ieri a fost aprobată şi componenţa echipei feminine a României. Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Raluca Haidu, Diana Bulimar, Larisa Iordache vor face deplasarea la Londra, în timp ce Diana Chelaru va fi rezerva de acasă. Elevele lui Octavian Belu şi Mariana Bitang vor participa pe 7 iulie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la un "patrulater", în care şi-au anunţat participarea echipele Germaniei, Franţei şi Italiei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Europa League
Programul FCSB în Europa League: când va veni Manchester United la București
Înfrângere dramatică pentru Parma în meciul cu Napoli » Eroarea comisă de portar i-a costat victoria pe „cruciați”
Campionate
Înfrângere dramatică pentru Parma în meciul cu Napoli » Eroarea comisă de portar i-a costat victoria pe „cruciați”
Detaliu neștiut despre jucătorul de la Rapid: „Știți ce a făcut în ziua meciului cu FCSB?”
Superliga
Detaliu neștiut despre jucătorul de la Rapid: „Știți ce a făcut în ziua meciului cu FCSB?”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (11)
ghitaandreidragos
ghitaandreidragos  •  05 Iulie 2012, 12:08

ce pacat...oricum echipa nu prindea mai mult de locul 7 ,iar Marian ar fi sporit sansele la o medalie la sarituri si sol...cred ca merita acest lucru la cat de ambitios a fost si vorba lui pana la concurs mai sunt cateva saptamani...sper totusi sa se revina asupra deciziei luat cam aiurea...

florinf1
florinf1  •  04 Iulie 2012, 14:02
Postat de miklosih pe 04 Iulie 2012, 09:26

si uite asa ne-am dat singuri cu stg in dr tipic romanesc . De ce sa avem o medalie sigura (sau aproape sigura ,ca nimic nu e sigur in viata) cand putem sa nu o avem

Din ce-am inteles , tot din presa de 2 lei , cica ar fi fost accidentat si e in urma cu pregatirea.

madskills
madskills  •  04 Iulie 2012, 09:36

Pe Dragulescu si daca il imbat si-l trezesc la 8 dimineata si tot are o sansa la medalie mai mare decat oricare din lot, in afara de Koczi. Dar nuuu, vine un dinozaur sa zica ca nu-si poate face exercitiile. Englezii la Euro l-au luat pe Rooney in lot desi nu avea drept de joc in 2 partide si noi cu o echipa de petarde lasam acasa unul dintre cei mai buni sportivi de la sarituri si de la sol din lume. RIP sportul romanesc, daca si la gimnastica am ajuns sa facem asa ceva..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează