SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

Coșmarul trăit la Beijing de o sportivă din Belgia » Kim Meylemans, apel disperat: „Nu mai rezist!”

Kim Meylemans // Foto: Imago
Kim Meylemans // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 10:38 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 11:49

După un apel disperat pe rețelele de socializare, Kim Meylemans (25 de ani), reprezentanta Belgiei la skeleton, a primit acceptul de a părăsi centrul de izolare în care a fost plasată la Beijing, înaintea Jocurile Olimpice de Iarnă.

Conform CNN, Kim Meylemans a fost nevoită să intre în izolare, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19 la sosirea în capitala Chinei. Sportiva credea că va putea ieși din carantină după trei zile și două teste consecutive cu rezultat negativ. 

Deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing! 100 de minute de spectacol, 4.000 de participanți
BEIJING
Deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing! 100 de minute de spectacol, 4.000 de participanți

Lucrurile nu au stat deloc așa, întrucât reprezentanta Belgiei a fost transportată cu o ambulanță într-un al doilea centru de izolare, unde a trebuit să îndure condiții dificile.

Apelul disperat al lui Kim Meylemans

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Kim Meylemans a povestit momentele dificile prin care a trecut de la sosirea în capitala Chinei.

Cu ochii în lacrimi, sportiva din Belgia le-a transmis susținătorilor săi că nu crede că mai poate rezista încă două săptămâni în izolare și că ar putea renunța la participarea la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Coșmarul trăit la Beijing de o sportivă din Belgia » Kim Meylemans, apel disperat: „Nu mai rezist!”
Kim Meylemans, mesaj cu ochii în lacrimi // Sursa: Instagram @kimmeylemans

„Salutări, tuturor. Unii dintre voi ați citit că am ieșit din izolare. Am crezut că asta înseamnă că voi avea voie să revin în satul olimpic și voi fi tratată ca un contact direct, însă nu a fost cazul. Ambulanța m-a dus în altă parte, unde sunt și acum. 

Trebuie să stau aici încă șapte zile, cu două teste PCR pe zi, fără să iau contact cu nimeni. Nu sunt sigură că voi putea reveni în satul olimpic și, evident, e foarte greu pentru mine. Vreau să-mi acordați ceva timp pentru a decide ce vreau să fac. Nu mai rezist încă 14 zile în izolare. Mulțumesc”, a spus Kim Meylemans, în mesajul transmis pe Instagram.

Kym Meylemans a fost mutată în Satul Olimpic după intervenția Comitetului Internațional Olimpic

Comitetul Internațional Olimpic a reacționat prompt la apelul sportivei. Miercuri seara, la câteva ore după ce Kym Meylemans a postat videoclipul, ea a fost mutată în Satul Olimpic, unde va rămâne în izolare.

„Acum sunt într-o clădire pentru izolare, dar măcar am revenit în Satul Olimpic. Mă simt în siguranță și măcar pot face și câteva antrenamente”, a transmis, ulterior, Kim Meylemans.

Coșmarul trăit la Beijing de o sportivă din Belgia » Kim Meylemans, apel disperat: „Nu mai rezist!”

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice de Iarnă:

Între sport, politică și Covid » Jocurile Olimpice de iarnă, bătaie de cap pentru organizatori

FBI, sfat pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de iarnă: „Nu vă luați telefoanele la Beijing”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează