SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SCHI

Un gigant al echipamentelor sportive renunță la asocierea și colaborarea cu Federația Română de Schi după cazul Ania Caill

Ania Caill FOTO: Imago
Ania Caill FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 11:45 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 11:57

„Considerăm că rolul oricărei federații finanțate din bani publici este acela de a susține și promova, în mod obiectiv, performanța sportivilor profesioniști”, punctează cei de la Salomon România.

Importatorul Salomon, unul dintre cei mai mari producători de echipamente sportive, foarte vizibili în lumea sporturilor de iarnă, anunță, prin pagina de facebook Salomon România, că încheie orice tip de colaborare cu Federația Română de Schi Biatlon în urma cazului Ania Caill.

„Considerăm că rolul oricărei federații finanțate din bani publici este acela de a susține și promova, în mod obiectiv, performanța sportivilor profesioniști”, au punctat aceștia într-un comunicat.

Francezii sunt un gigant cu peste 3.000 angajați în 40 de țări.

 Salomon România a menționat că: „În urma deciziei FRSB de a bloca accesul Aniei la Olimpiada de la Beijing 2022, urmată de refuzul de a trimite orice schior român pe locul suplimentar câștigat pentru lotul olimpic al României, am decis să renunțăm la orice asociere sau colaborare cu FRSB, pe durata mandatului actualei conduceri”.

COSR a refuzat locul suplimentar la Jocurile Olimpice deschis de Ania Caill: „În loc să trimită 3 sportivi la Beijing, trimit doar doi!”
SCHI ALPIN
COSR a refuzat locul suplimentar la Jocurile Olimpice deschis de Ania Caill: „În loc să trimită 3 sportivi la Beijing, trimit doar doi!”

Ania Caill nu a fost inclusă pe lista pentru JO de la Beijing 2022 nici după ce a deschis un nou loc de țară, loc refuzat de FR Schi.

Ieri, Federația Internațională de Schi a menționat că nu știe motivele pentru care sportiva din România nu a fost luată la Beijing, deoarece nu se cer explicații pentru refuzuri, acestea fiind strict responsabilitatea federațiilor și comitetelor olimpice.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DESPRE SANDALUL ANIA CAILL:

Federația Internațională de Schi, răspuns pentru GSP în cazul Caill

Federația explică de ce Ania Caill nu e luată în calcul pentru JO: „A ieșit mereu ultima. De 10 ani nu și-a depășit condiția!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
amoniac
amoniac  •  27 Ianuarie 2022, 15:57

Asa se intampla cand nu se verifica integritatea si competentele conducatorilor! Ironia e ca nu ei pierd cand ajungem in atare situatii.

105664216750298
Ion Ion  •  27 Ianuarie 2022, 14:44
Postat de brentford pe 27 Ianuarie 2022, 13:05

Nu-ti bate capul sa ii raspunzi acestui user. De cand a aparut e Gica Contra pe orice articol. *** In rest,total de acord cu ce ai spus.

Stai sa inteleg " logica " ta : schioarea asta e prima in Romabia pt ca celelalte sunt prea slabe, dar in top mondial ea nu conteaza , deci vom trimite o alta schioare ? Corect ? Pe cine ? Una care in tara e mai slaba din punct de vedere sportiv,deci una care pe plan international e....cum ? Stai in picioare si incearca sa dai un raspuns logic .......

105664216750298
Ion Ion  •  27 Ianuarie 2022, 14:40
Postat de gicab pe 27 Ianuarie 2022, 13:45

Sportiva de care vorbiți are o aliura de ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează