SPORTURI  »  RUGBY  »  SPANIA - ROMÂNIA 13-12

VIDEO Fără vlagă » "Stejarii" au pierdut meciul cu Spania fără să înscrie nici un eseu

"Stejarii" nu au reuşit să ţină pasul cu jucătorii spanioli

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 09:21

După înfrîngerea de săptămîna trecută, în faţa Georgiei, echipa naţională a României a mai înregistrat ieri un eşec.

La Madrid, "stejarii" au încheiat penultimul meci din Cupa Europeană a Naţiunilor, cel cu Spania, la scorul de 13-12 în favoarea gazdelor. Rezultatul le-a anulat "tricolorilor" toate şansele de a termina competiţia pe primul loc, care-i va reveni, bineînţeles, Georgiei.

Toate cele 12 puncte din dreptul României au fost înscrise în urma a patru lovituri de pedeapsă, reuşite de Valentin Calafeteanu. Spaniolii, în schimb, se pot lăuda cu un eseu, un dropgol şi o transformare.

VEZI AICI
REZUMATUL
PARTIDEI!

Prima repriză a fost una anostă, în care aproape tot timpul s-a jucat între cele două zone de 22. Spania a avut două tentative de eseu, iar Romania a iniţiat primul ei atac abia în minutul 38. În rest, multe greşeli, placaje slabe şi baloane ratate în tuşă. Atacul "stejarilor" din finalul reprizei nu a schimbat impresia celor 40 de minute lipsite de spectaculozitate, dar românii au intrat la pauză în avantaj, scor 6-3.

Partea a doua a debutat însă în defavoarea lor. După o recuperare spaniolă, gazdele au pasat rapid, au scos un balon din tuşă şi au marcat eseu la centru. Unicul eseu al partidei. După transformare, Spania a condus cu 10-6. Imediat a intrat Tincu pe teren şi România a început să atace, dar cele 6 puncte obţinute în urma unor lovituri de pedeapsă nu au fost suficiente în faţa unor adversari care nu s-au resemnat. Spania a învins România cu 13-12.

Echipa României mai are de jucat un meci în CEN, pe teren propriu, cu Ucraina, partidă care ar fi trebuit să aibă loc la 11 februarie, dar a fost amînată din cauza vremii nefavorabile.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
ialucen
ialucen  •  02 Aprilie 2012, 19:59

Rugbyul se integreaza tot mai pregnant in peisajul sportului romanesc guvernat de lipsa de atitudine si moralitate care a dus drept brand expresia -asta este. Trezitiva!!!!!!!!!!!!!Romania inca exista, romanul traditonal mai are ceva de zis - debarasativa de naspalitatile conlocuitoare care nu vor sa promoveze o romanie reala ci una letargica. (naspalitati=rebuturi socio profesionale, din pacate existente)

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  18 Martie 2012, 06:01

in cadere libera rugby romanesc

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  18 Martie 2012, 06:00

daca nici pe mortii astia nu iam batut,,,, far prententii bff,,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează