SPORTURI  »  TENIS  »  BIANCA ANDREESCU - KAROLINA PLISKOVA

ANDREESCU - PLISKOVA // Bianca Andreescu, în lacrimi în primul set: „Dacă era Simona...”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 15:52

Bianca Andreescu (4 WTA, 19 ani) a pierdut contra Karolinei Pliskova (2 WTA, 27 de ani) în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor, după ce a abandonat după primul set, pierdut cu 3-6. 

După accidentarea din startul meciului, Bianca a acuzat mari probleme la genunchi, iar într-o discuție cu antrenorul Sylvian Bruneau i-a explicat acestuia situația.

„Mi s-a întors genunchiul și am auzit că a trosnit ceva. Doctorul mi-a zis că e vorba de menisc. Nu pot îndoi genunchiul. Trosnește ceva de fiecare dată când merg și mă doare ca naiba”, a declarat Bianca Andreescu, în lacrimi, la scorul de 3-3.

După ce antrenorul i-a spus să nu forțeze, Andreescu a explicat că nu renunță pentru că are încredere în ea și pentru că schimburile sunt scurte.  „Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam contra lui Halep, era în regulă. Dar ea (n.r. Pliskova) ratează”, a declarat Andreescu, fiind sigură că în fața unei jucătoare precum Halep, care preferă schimburile lungi, n-ar putea rezita pe teren.

Bilet medical de la staff 

Bianca a fost surprinsă apoi și cu un bilețel în mână, primit de la staff, în care primea sfaturi legate de accidentare. „Trebuie să ai sentimentul că ai genunchiul în control”, a fost mesajul echipei Biancăi.

Ulterior, la finalul setului, câștigat de Pliskova cu 6-3, Andreescu a abandonat și este elimiantă de la turneu. (Detalii AICI

Citește și:

Calcule actualizate pentru calificarea în semifinale: Simona Halep, meci de totul sau numic contra Karolinei Pliskova

Halep pierde în două seturi cu Svitolina! Simona își joacă vineri calificarea în semifinale, cu Pliskova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
518396918348499
Viorica Alexandru  •  31 Octombrie 2019, 10:36

...mai flamanzilor....traducerea este " ea nu rateaza" , adica Simona...era o lauda care va provoca dureri sa o dati ca atare...?

bulletproof
bulletproof  •  31 Octombrie 2019, 07:53

Nu este eliminată deloc, putând juca în cel de-al treilea meci, dacă este refăcută ! Dar nu mai are sens, neavând nici o victorie, ne mai putând ajunge in primele patru !

bazinga
bazinga  •  30 Octombrie 2019, 21:33

Asta e.....probleme de sanatate....posibil si din cauza greutatii!E mult prea masiva pentru varsta ei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează