SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

ROLAND GARROS. Simona Halep și-a dezvăluit secretul! Ce face când joacă împotriva româncelor: „Sunt stresată la început” » Ce spune despre Amanda Anisimova

Simona Halep e în turul III la Roladn Garros 2020// FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
Simona Halep e în turul III la Roladn Garros 2020// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 21:10 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 21:46

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani)  a trecut de Irina Begu (30 de ani, 73 WTA), în turul II de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4 și s-a calificat în runda următoare. 

  • În turul III de la Roland Garros, Halep va da peste americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), care a trecut de Bernarda Pera (25 de ani, 61 WTA), scor 6-2, 6-0. Meciul se va juca vineri, organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de start. 

La conferința de presă de la finalul partidei cu Irina Begu, Simona Halep a explicat cum se simte când joacă împotriva unei românce și ce probleme a avut azi, pe arena „Suzanne Lenglen”.

„Nu este niciodată ușor să joci împotriva unei românce și împotriva Irinei. Am jucat de atâtea ori și nu e niciodată ușor. Este un adversar dificil și puternic. Serviciul este foarte puternic. Azi mi-a fost greu să returnez, dar m-am descurcat și cred că am jucat bine când era nevoie.

Cred că cel mai bun lucru pe care-l fac când intru pe teren este acela că nu mă gândesc împotriva cui joc, chiar dacă este o româncă sau nu. Este puțin stresant înainte de meci, dar sunt încrezătoare. Știu ce pot juca și cum pot juca. Nu sunt foarte emoționată. Sunt stresată la început, dar după aceea uit împotriva cui joc și încerc să câștig meciul”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

13-0 are Simona Halepîmpotriva jucătoarelor românce în circuitul WTA

A fost mai cald azi, dar tot frig pentru mine. Terenul a fost tare, mingile au fost grele pentru că zgura era puțin udă din cauza umidității. Terenul e alunecos și nu poți să stai bine picioare.  Cred că a fost greu pentru ambele.

În prima rundă, zgura nu a fost așa udă, pentru că a fost acoperișul tras și m-am simțit mai stabilă. Azi am simțit pe linia de fund că e terenul alunecos. E diferit, dar orice arenă este frumoasă
- Simona Halep

„Îmi aduc aminte de meciul cu Anisimova”

Halep a prefațat și duelul din turul III, cu  americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), cea care a învins-o în sferturile de la Roland Garros 2019.

„Este un an diferență și este greu să spun cum va fi acum. Voi discuta cu antrenorul și știu că va fi un meci greu. Ea lovește puternic și plat, deci va fi greu. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut. Îmi amintesc și că nu am jucat cum am vrut. Voi face câteva schimbări, voi încerca să joc mai bine și să profit de șansele mele”, a mai spus Halep.

VIDEO Rezumatului meciului Simona Halep - Irina Begu de la Roland Garros 2020

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Simona Halep - Irina Begu: 

+9 FOTO

Citește mai multe știri de la Roland Garros 2020: 

Simona Halep, față în față la Roland Garros cu coșmarul din 2019! Cine e adversara din turul III

Simona Halep și Irina Begu au oferit „unul dintre cele mai bizare «raliuri» pe care le-am văzut la Roland Garros!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
ms5348
ms5348  •  30 Septembrie 2020, 22:48

Mult succes, Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close