SPORTURI  »  TENIS  »  POVESTE

FOTO De la divorț, la nuntă » Cum a întors-o Ilie Năstase pe Ioana Simion din drum: „Hai să facem asta înainte de divorț”

Ilie Năstase (74 de ani) a povestit gestul prin care a recucerit-o pe soția Ioana Simion (44 de ani). +31   FOTO
Ilie Năstase (74 de ani) a povestit gestul prin care a recucerit-o pe soția Ioana Simion (44 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 23:29 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 00:34

Ilie Năstase (74 de ani) a povestit gestul prin care a recucerit-o pe soția Ioana Simion (44 de ani).

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, deși cei doi erau la un pas de divorț. Fostul lider al tenisului masculin a dezvăluit cum a făcut-o să se răzgândească. 

Cum a recucerit-o Ilie Năstase pe Ioana Simion

„Ea mi-a povestit că n-a avut șansa și posibilitatea să se căsătorească îmbrăcată în mireasă. Atunci eu i-am spus «dacă vrei, știu că vrei să divorțezi, dar înainte de asta vreau să te fac mireasă». Așa am cucerit-o și am rămas împreună. Dorința ei asta a fost, mi-o spusese de mai multe ori. 

Sigur, în fiecare relație mai sunt și certuri. Am avut cinci căsătorii, toată lumea îmi spune asta, că e greșit. Dacă ieși cu o prietenă și te separi, nu e tot aia? Singura problemă e dacă ai copii și apoi te separi”, a declarat Ilie Năstase în emisiunea „40 de întrebări cu Denis Rifai”, de la Kanal D. 

+27 FOTO

Sfaturi de relație, marca Ilie Năstase

De câte ori și de câte femei am fost refuzat... Sigur că da, când te grăbești și nu ai timp să o cucerești, trebuie să îi iei flori, să o duci la un restaurant furmos. Eu nu prea aveam timp. Astăzi nu mai e nevoie. Te duci la o cafea, «bună, bem un suc», Așa e nepotul meu. E altceva acum. S-au dus timpurile. nu pot să mă uit înapoi. Ce a fost, a fost
- Ilie Năstase

VIDEO. Ilie Năstase: „Prima mea mașină mi-a adus-o Țiriac din Germania. Săracu' trei zile a mers cu ea din Anglia să mi-o aduc"

Citește și alte știri din tenis: 

Ion Țiriac propune o revoluție tehnologică în tenis: „Cânt asta de 25 de ani, așa se va vedea tehnica”

Simona Halep și Darren Cahill, schimb amuzant de replici: „Să începem cu o pauză”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează