SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Dominic Thiem a trecut peste supărarea cauzată de Serena Williams: „Ca să reglăm lucrurile, mi-ar plăcea să fac asta cu ea”

Dominic Thiem // FOTO: Guliver/Getty Images
Dominic Thiem // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 18:17

Dominic Thiem, 25 de ani, 4 ATP, finalistul de la Roland Garros din 2018 și 2019, a ajuns acasă în Austria și a susținut o conferință de presă, la două zile după înfrângerea din finala cu Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), scor 3-6, 7-5, 1-6, 1-6. 

Unul dintre subiectele abordate a fost și acel al momentului în care a fost nevoit să părăsească sala de conferințe pentru a-i face loc Serenei Williams. Inițial s-a vehiculat ideea că americanca a insistat să vorbească în sala principală. Lucru pe care la început l-a crezut și el. Adevărul a fost dezvăluit apoi.

Americanca a ținut doar ca întâlnirea ei cu presa să se petreacă imediat, nu în sala principala și chiar a fost auzită când a spus că „este lipsă de bun-simț” când organizatorii l-au scos pe austriac din sală.

„S-a creat o mare vâlvă, nu înțeleg de ce. E incredibil ce a realizat Serena pentru tenisul feminin, Ca să reglăm lucrurile mi-ar plăcea să jucăm dublu mixt la Wimbledon sau US Open”, a spus austriacul în vârstă de 25 de ani.

Momentul când conferința lui Dominic Thiem este întreruptă: 

Vezi și:

VIDEO Nick Kyrgios, RECITAL de la primul meci pe iarbă al anului: serviciu din mână + tweener în timpul aceluiași punct » Cum s-a terminat partida

FOTO + VIDEO Rafael Nadal, elogiat de marile publicații după triumful de la Roland Garros » Ce au scris L'Equipe, Marca sau Mundo Deportivo: „Herculeean, infinit, cel mai bun din istorie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  11 Iunie 2019, 20:11

Si-a dat si el seama ca nu a fost vina Serenei. Ea nu a vrut in nicio secunda sa sustina conferinta in sala mare. A cerut doar sa o faca repede, si cred ca e rezonabil sa ii faci pe plac unei jucatoare care detine 23 de GS. Organizatorii au fost cei care au gresit si l-au tratat nerespectuos pe Thiem. El a luat-o personal, dar ulterior i s-a spus exact ce s-a intamplat. Ar fi frumos sa joace la dublu cu Serena dupa tot ce s-a intamplat. Si o palma pt cei care o tot dadeau inainte ca prostii cu un conflict intre ei 2 , doar din dorinta de a o denigra pe Serena.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează