SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Iga Swiatek și gluma cu care a făcut senzație pe „Philippe Chatrier”: „OK, atunci trebuie să plec”

Iga Swiatek. foto: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Iga Swiatek. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 19:16 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 20:29

Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA) a obținut marți seara calificarea în semifinalele turneului de la Roland Garros. Într-un meci încheiat aproape de ora locală 23:00, poloneza a învins-o în minimum de seturi pe Martina Trevisan (26 de ani, 159 WTA), scor 6-3, 6-1.

Meciul polonezei a fost penultimul din sesiune, pe Arena „Philippe Chatrier” făcându-și ulterior apariția Rafael Nadal, cel care l-a învins pe Jannik Sinner într-un meci încheiat după ora 01:30 (record absolut pentru Roland Garros). 

La interviul acordat pe teren, Swiatek a adus zâmbete pe fețele puținilor spectatori din tribune. S-a grăbit să părăseacsă arena atunci când a aflat că marele campion spaniol urmează să joace: „Mai joacă Nadal în seara aceasta? OK, atunci trebuie să plec”.

„Nadal e jucătorul meu favorit. A fost singurul jucător pe care-l urmăream când eram mică. Îmi place foarte mult de el. Îi urez toate cele bune și sper că va câștiga alt Roland Garros în acest an”, le-a spus Iga Swiatek jurnaliștilor. 

Iga Swiatek, senzația turneului

Iga Swiatek (53 WTA) - Nadia Podoroska (131 WTA) și Petra Kvitova (11 WTA) - Sofia Kenin (6 WTA) sunt semifinalele de la Roland Garros 2020. 

Iga Swiatek (19 ani), jucătoarea care a spulberat-o pe Simona Halep în optimi, scor 6-1, 6-2, s-a calificat în semifinale și la turneul de dublu feminin, unde face pereche cu americanca Nicole Melichar. Cele două vor juca în penultimul act cu Alexia Guarachi și Desirae Krawczyk. În cealaltă semifinală se întâlnesc două perechi mult mai cunoscute, Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova și Timea Babos/Kristina Mladenovic.

Citește și alte știri despre Roland Garros: 

Tim Henman despre Simona Halep: „Rezultatul de la Paris nu va păta deloc ceea ce face”

VIDEO + FOTO S-au stabilit semifinalele la Roland Garros 2020: Iga Swiatek e în penultimul act și în proba de dublu

Viva Argentina! » Povestea de roman a Nadiei Podoroska, prima jucătoare din istorie care vine din calificări și ajunge între primele patru la Paris

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 Octombrie 2020, 21:11

Halep sa fie mandra ca a fost batuta de o jucatoare atat de valoroasa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează