SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO „Mersi că mi-ai amintit!” » Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Irina Bara. Sursă foto: Instagram +2   FOTO
Irina Bara. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 10:33 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 11:23

Irina Bara (25 de ani, 115 WTA), jucătoarea care anul acesta a ajuns până în turul III la Roland Garros, a fost invitată astăzi la GSP Live, unde a rememorat momente inedite experimentate în circuitul feminin.

Pe parcursul emisiunii, Irina Bara a rememorat o confruntare 100% românească derulată în 2018, în sferturile turneului de la Shenzhen (China). Irina a făcut pereche cu Mihaela Buzărnescu, cele două înfruntându-le pe Simona Halep și Irina Begu. 

Halep și Begu s-au impus cu 4-6, 6-4, 13-11, după un super-tie-break plin de suspans, unde Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au condus cu 7-0 și au ratat multiple șanse de meci. 

Irina Bara: „Am fost foarte aproape”

Da, mersi că mi-ai amintit! Am condus cu 7-0 în super-tie-break, apoi am condus și cu 9-5. Am avut foarte multe șanse, match ball-uri. A fost un meci foarte bun, cred că toate patru am jucat foarte bine. Îmi amintesc că am fost foarte aproape, chiar și la mingile de meci. La dublu, când joci super-tie-break, nu știi la ce să te aștepți, asta e clar. 

Dacă nu ești atent, se duce un meci de la 7-0. M-am bucurat foarte mult pentru nivelul arătat în acel meci de la Shenzhen. Dar atât eu, cât și Miki, am fost foarte triste după acel meci, nu ne venea să credem că am fost atât de aproape și nu am reușit.

Simona era la fel de concentrată, cu aceeași dorință pe care o are și la simplu. Cred că ele au și câștigat turneul la dublu în acel an. A fost și singura dată când am jucat împotriva ei și îmi doream foarte mult chestia aceasta. Simona este un model atât pentru mine, cât și pentru toți românii. Îmi doream foarte mult să joc împotriva ei. A fost o experiență plăcută, chiar dacă am pierdut. Sper să joc împotriva ei și la simplu, chiar îmi doresc”, a spus Irina Bara, în timpul emisiunii GSP Live. 

Citește și alte știri din tenis:

Motivul surprinzător pentru care Simona Halep și celelalte jucătoare sunt discriminate în circuit: „90% din oameni văd tenisul dintr-un singur unghi”

„Am simțit nevoia de a ieși, măcar la o plimbare” » Horia Tecău despre ce i-a lipsit în ultimele luni, organizația lui Djokovic și performanța lui Nadal la Paris

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  29 Octombrie 2020, 11:45

www︎.︎mapima︆.︆net - este un proiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sistem inte1igentt de căutare pentru a găsi un parrtener de ssexx

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează