SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Marat Safin crede teoriile conspirației legate de coronavirus: „Vom merge pe stradă cu cipuri implantate curând. Ei sunt adevărații stăpâni”

Marat Safin
Marat Safin

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 17:38

Fostul număr 1 mondial Marat Safin și-a dat cu părerea despre pandemia de coronavirus, într-o sesiune live pe Instagram cu sports.ru.

Rusul de 40 de ani, care este politician, membru al Dumei de Stat din 2011 ca reprezentant al partidului Rusia Unită, spune că oamenilor li se vor implanta microcipuri pe viitor și că la nivel global nu se știe totul despre acest virus. 

„În 2015, Bill Gates a zis că vom avea o pandemie, că următorul inamic este un virus, nu un război nuclear. La forumul din Davos au simulat cum vor fi lucrurile. Nu cred că Bill Gates are așa o putere de a prevedea, el știa deja totul. 

Oamenii vor fi vaccinați, vor avea microcipuri, trebuie să fie pregătiți. Totul e scris pe Internet. Asta se va întâmpla, cred eu. Vom merge pe stradă cu cipuri implantate. Cred că sunt oameni mai puternici decât liderii mondiali. Adevărații stăpâni ai banilor, ai lumii, iar ei pot face asta foarte ușor. 

O guvernare din umbră sau puteți să-i spuneți cum vreți. Noi nici nu știm că există. Familiile Rothschild și Rockefeller sunt cunoscute, dar altcineva e în spatele lor”, a spus Marat Safin.

„De ce avem nevoie de învățători, profesori? E o abordare greșită. Cum poate sfătui cineva pe altcineva? Noi suntem propriii noștri profesori. Nimeni n-ar trebui să-i spună altcuiva ce să creadă. Fiecare știe totul pentru el, ce și cum să facă. Profesorii îți pot controla viața. Cine are nevoie de așa ceva?” 
Marat Safin

Pandemia de teorii ale conspirației. Cum se propagă știrile false despre COVID în era tehnologiei și de ce sunt oamenii dispuși să le creadă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
1686525761599040
Mario Durm  •  19 Aprilie 2020, 18:45
Postat de persanu pe 19 Aprilie 2020, 18:32

Prostul ar trebui sa știe că un studiu din 2007 făcut de oamenii de știință chiar au prezis ca coronavirusul va deveni pandemic. Ce sa vezi, studiul respectiv a fost făcut de oameni de știință chiar la locul cu pricina si anume Wuhan. In studiul respectiv scrie clar despre pericolul liliecilor din piețele umede. Dar de obicei, cei care cred in teoria conspirației sunt ăia carora le este greu sa dea douq click-uri de sub nasul lor, sa citească si alte opinii...de obicei cei care cred in tworia conspirației la bază sunt si prosti. Nu ca ceilalți care nu credem am fi deștepți.

Omu' a facut o referire la Bill Gates... care ce sa vezi, a spus aceleasi lucuri pe care le aduci tu in discutie atat in 2015 cat si in 2019. Nu stiu de ce il vezi atat de ***, desteptule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  19 Aprilie 2020, 18:54

Un papagal. Repetă inepții, timp pierdut cu activiștii de partid.

j.bravo
j.bravo  •  19 Aprilie 2020, 18:45

Poate ca e cam prostalau rusnacul, nu contest lol, dar economia s-a facut *** si vor muri milioane ca urmare a lipsurilor. Iar virusul, nu e deloc asa de periculos pe cat incearca presa sa ne convinga. Dupa 1 milion de teste si o luna de munca, nemtii au stabilit mortalitatea la 0,37% adica 3,7 la mie, cu decese ale persoanelor f bolnave si/sau in varsta... in California, baietii de la Stanford au ajuns la aceleasi concluzii. Si astea sunt studii stiintifice, nu gargara. Deci practic vom muri de foame pentru o epidemie care se intampla de 2 ori pe an. Ok, in Romania se dau amenzi si de 5000 de euro lmao, deci vor mai fi bani pentru vreo 2, 3 luni pt ajutorul de somaj. In fine, sanatate si Hristos a inviat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează