SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Mare surpriză în echipa de Fed Cup a României! Ilie Năstase va fi noul căpitan-nejucător: "Simona mi-a trimis un mesaj de felicitare"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 17:20

Federația Română de Tenis a anunțat azi că Ilie Năstase va fi noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Primul lider ATP din istorie va lucra cu Alina Tecșor-Cercel, care va rămâne în continuare antrenor. Primul meci al acestuia va fi România - Belgia, din turul I al Grupei II Mondiale, care se va disputa în februarie 2017.

Ilie Nastase are carnet de antrenor, dar nu a profesat niciodată, spunând de mai multe ori că nu intenționează să fac asta.

"Federația Română de Tenis anunță că Ilie Năstase, cel mai mare jucător de tenis din istoria României, a acceptat să fie noul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Federației a României.

Această mutare face parte din noul plan al FRT de a concentra toate valorile tenisului românesc în jurul acestei echipe, care are șanse reale să revină în Grupa Mondială, și chiar să câștige FED Cup.

Alina Cercel-Tecșor rămâne alături de echipă și va fi antrenor.

Primul meci al României cu Ilie Năstase antrenor-nejucător va avea loc în 2017, la București, pe 11 și 12 februarie, cu Belgia" comunicat FRT

Ilie Năstase, 70 de ani, este considerat a fi cel mai mare tenisman al României, cucerind 83 de titulri ATP. Năstase are în palmares și două turnee de Grand Slam, la Roland Garros în 1973 și la US Open în 1972.

Nasty a fost numărul 1 mondial de două ori, în 1972 și 1973 și s-a retras în 1985 după o carieră de aproape 20 de ani.

prima reacție a fostului mare tenisman

Ilie Năstase a oferit și prima declarație în calitate de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup și susține că a primit un mesaj de felicitare și din partea Simonei Halep.

"Am spus din prima da, am lipsit din peisaj o perioadă de timp. Îmi face plăcere să pot ajuta, deși antrenorii știu mai bine ce au de făcut. Eu doar stau pe scaun să le susțin moral și din când in când mă voi mai certa cu un arbitru. Simona mi-a dat mesaj să mă felicite și m-a invitat la ziua ei", a spus Ilie Năstase la Dolce Sport. 

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2016, 11:46

Cred ca nu s-a citit cu atentie acest articolas. Ilie Nastase a fost si este un mare 'bun' al Romaniei. 'Răgăliile' nu pot aprecia un trecut + al natiei romane. Numirea sa in aceasta functie (va dati seama ca nu de bani este vorba!) face mult bine grupului de tenismene romance. Deja numirea sa a creat o emulatie in randul fetelor. Este extraordinar sa vezi zambete si nu incrancenare !

mobilajucarii
mobilajucarii  •  21 Octombrie 2016, 02:59

Eu chiar nu inteleg miscarea asta cu Ilie Nastase. Zice el ca a fost mesaj "de felicitare", eu cred ca a fost de "Pa !". Nu o vad pe Simona Halep jucând cu el pe banca.

wowmashha
wowmashha  •  20 Octombrie 2016, 19:42

Profi***.area de halep a reactionat imd .aceasta fatuka care a refuzat sa joace pt romania de doua ori vrea sa dea impresia ca se bucura de numirea lui nasty .nici vorba de asa ceva .dupa cum ne.a obisnuit cu cqracterul ei infect halep incearca sa para altcineva decat ceea ce este . go home halep de la singapore .esti o rusine pt tenis .esti o pata neagra .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează