SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV Mărturisiri în premieră la GSP Live: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena Williams în vestiar. Am fost șocată o săptămână”

Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images +8   FOTO
Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 17:44 / Actualizat luni, 01 martie 2021 15:16

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA), de 23 de ori campioană în turneele de Mare Șlem și una dintre figurile emblematice ale circuitului feminin, e în continuare provocarea supremă pentru adversarele din WTA. 

Invitată la GSP Live, românca Alexandra Cadanțu (30 de ani, fost număr 59 WTA) a povestit un episod care a marcat-o după ce s-a intersectat cu Serena Williams în vestiar, în timpul unui turneu important.

„Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea.

Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a spus Alexandra Cadanțu (locul 292 WTA în prezent), la GSP Live.

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută!

+4 FOTO

Serena Williams e una dintre cele mai importante jucătoare din toate timpurile. Americanca se află la borna 23 în ierarhia turneelor de Mare Șlem și mai are nevoie de unul singur pentru a egala recordul all-time deținut de Margaret Court.

73 de turneea câștigat Serena Williams în carieră

834 de victoriiși 144 de înfrângeri are Serena Williams în proba de simplu

92.715.122 $a câștigat Serena Williams doar din premii

Citește și alte știri despre tenis:

„L-a luat pe tatăl Mariei Sharapova de gât și l-a aruncat în coșul de gunoi! De atunci nu m-a salutat” » Adevăratul motiv al unei rivalități celebre din WTA

EXCLUSIV. VIDEO O jucătoare de tenis din România a trăit o experiență incredibilă în Franța: „Controlorul țipa la mine, tot trenul căuta pașaportul meu”

EXCLUSIV. VIDEO Dezvăluiri despre controalele anti-doping din tenis: „Îmi dădeau să beau bere, simțeam că fac blocaj la rinichi”

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (30)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  31 Mai 2020, 19:33
Postat de Marcel Cazan pe 31 Mai 2020, 01:08

Tenismana romanca a fost pur si simplu INGROZITA de ceeace vede... Trebuie sa fii orb sau RAU INTENTIONAT ca sa nu fii in stare sa citesti printre rinduri, OROAREA si SHOCUL care au cuprins-o pe saraca femeie la vederea acestei MONSTRUOZITATI... Iar tu, *** daca ai indraznit sa-ti ABUZEZI cititorii cu o asemenea MONSTRUOZITATE... nesimtitule...

Este foarte trist că ai ajuns la vîrsta asta şi pricepi atit de puțin. Terfeleşti una dintre cele mai bune atlete din lume numai ca nu-ti place cum arata. Cocoțat pe fotoliu tău, dai verdicte si te consideri expert in dopaj. De unde pină unde? Ai studii in domeniu? Eşti licențiat? Faci parte dintr-o comisie de DA? Ai idee ce este DA si cum functionează? Ai fost la un meci de tenis internațional in viața ta? Ai avut cumva acces la database-ul WTA să ştii de cîte ori a fost testată Serena? Ştiai ca Serena este una dintre atletele care a avut cele mai multe anti-doping tests? Ai idee de ce? Pentru ca joacă de peste 20 de ani la cel mai inalt nivel si in toti anii astia a fost testată continuu, vrei nu vrei. Enorm daca te gindeşti ca in toti anii astia au fost sute de jucatoare care au venit, au ciştigat cite ceva si au plecat. Şi pentru curiozitatea ta, cei din rasa ei sint mari genetic, nu neapărat că se drogheaza.

135479786808884
Leonard Crassas  •  05 Noiembrie 2020, 16:50

Este conceputa in Area 51

102353604808910
Marcel Cazan  •  31 Mai 2020, 00:55

Cum te chiama?... Remus Dinu?... Bai nene, daca te deranjeaza comentariile oamenilor, dece NE ABUZEZI cu astfel de MIZERII de articole???... Daca te-as ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează