SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I de la Wimbledon! A pierdut greu cu Venus Williams

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 15:16 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 15:48

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 160 WTA) a fost eliminată în turul 1 de la Wimbledon, fiind învinsă de americanca Venus Williams (111 WTA, 41 de ani), scor 5-7, 6-4, 3-6. 

În primul set, ambele sprotive au jucat la cel mai înalt nivel, mai ales în game-urile de serviciu. Miki și Venus au mers cap la cap până la 5-6 pentru americancă, când aceasta a forțat și a făcut break-ul decisiv. 

Setul doi a fost din nou echilibrat, cu o singură excepție. Mihaela a făcut break în primul game, iar de atunci s-a menținut în față, câștigând setul cu 6-4.

La 2-0 pentru ea, Miki a reușit un punct spectaculos. După ce s-a apărat perfect, alergând dintr-un colț în altul al terenului, jucătoarea noastră a câștigat punctul cu un backhand excelent, mingea depășind-o pe Venus.

În startul setului al treilea, Miki nu a mai ținut pasul cu Venus. A fost condusă cu 5-1, a salvat o minge de meci și a reușit să câștige două game-uri, ducând scorul la 3-5. După ce românca a ratat trei șanse de încă un break, Venus a închis meciul și a obținut calificarea.

Miki și Venus s-au mai întâlnit până azi o singură dată, tot pe un tablou de Grand Slam, la Australian Open 2019 în turul 1, iar Williams s-a impus greu atunci, 6-7 (3), 7-6 (3), 6-2. Mihaela Buzărnescu are drept performanță de vârf la Londra turul al 3-lea atins în 2018, în timp ce Venus Williams este de cinci ori învingătoare pe iarba londoneză.

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, prima reacție după retragerea de la JO: „Nimic nu îmi aducea mai multă mândrie”

Irina Begu, în turul doi la Wimbledon! Câți bani încasează românca

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
fuller
fuller  •  29 Iunie 2021, 16:56

Din pacate, la 41+ de ani, Venus a dominat-o clar, mental si fizic, pe Miki in setul trei. Asta cam spune totul despre pregatirea lui Miki pentru Wimbledon. Nu pot decat sa o laud pe Venus Williams pentru puterea si dorinta de a se bate la acest nivel. E o dorinta interna, ca nu mai are nevoie sa isi faca un barem de bani.

powerdinamo
powerdinamo  •  29 Iunie 2021, 16:24

Pai daca te bate si baba aia de Venus Wiliams mai bine stai acasa si nu te mai face de ras,nu aveti nici o logica in abordarea corecta a acetor meciuri jucate impotriva unor jucatoare cu mult mai in varsta ca voi,mai mare rasu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează