SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Mesajul lui Mouratoglou după eliminarea Simonei Halep de la US Open: „S-a încheiat cu o mare dezamăgire!”

Patrick Mouratoglou și Simona Halep
Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 19:55 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 20:27

Patrick Mouratoglou (52 de ani), antrenorul Simonei Halep, a oferit o primă reacție după eliminarea rușinoasă a Simonei din primul tur al Grand Slam-ului de la US Open.

Simona Halep a părăsit, luni seara, turneul de la US Open, românca fiind învinsă de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări, cu 2-6, 6-0, 4-6, aceasta fiind cea mai importantă victorie din carieră pentru ucraineancă. Mouratoglou a ținut să-i transmită un mesaj lui Simo.

Wilander nu e surprins de eliminarea Emmei Răducanu de la US Open » Ce sfat îi dă + „Emma mi se pare ca Simona Halep”
US OPEN
Wilander nu e surprins de eliminarea Emmei Răducanu de la US Open » Ce sfat îi dă + „Emma mi se pare ca Simona Halep”

„Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire imediat după un rezultat grozav cu titlul la Toronto. Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim. 

Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Mulțumesc, echipă, Arnaud Restifo și Candice. Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor, pentru că au fost incredibil și ne-au susținut atât la ​​victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări”, a scris Mouratoglou pe Facebook. 

Ce a declarat Simona Halep după eliminarea de la US Open

„Consider că Daria a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate... Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute. 

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită. 

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine. 

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Simona după eșec.

Citește și: 

Acuzații șocante în lumea tenisului: susține că a fost violată și abuzată sexual de antrenorul ei când era minoră!
PROCES
Acuzații șocante în lumea tenisului: susține că a fost violată și abuzată sexual de antrenorul ei când era minoră!
Mats Wilander, înaintea duelului Sorana Cîrstea - Belinda Bencic: „Asta e întrebarea mea!”
US Open 2022
Mats Wilander, înaintea duelului Sorana Cîrstea - Belinda Bencic: „Asta e întrebarea mea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
267890
267890  •  02 Septembrie 2022, 09:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  31 August 2022, 23:53

Mulțumim Daria!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează