SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NOVAK DJOKOVIC - DOMINIC THIEM 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4 // VIDEO Nole și Domi, discursuri similare: „Spre asta trebuie să ne îndreptăm atenția”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 15:10

Novak Djokovic (2 ATP) l-a învins Dominic Thiem (5 ATP) în finala Australian Open 2020, scor 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4, și ajunge la 8 trofee câștigate pe hard-ul de la Melbourne. Cei doi finaliști au avut discursuri similare la final, în afara tenisului. 

„Vreau să îl felicit pe Dominic pentru un turneu fantastic. A fost așa aproape de victorie, dar sunt absolut sigur că va câștiga mai multe turnee în carieră, nu doar unul. Am un respect uriaș pentru echipa din spatele lui și pentru familia lui minunată. Vă urez mult succes!  

În Australia s-au întâmplat lucruri devastatoare. Spre aceste lucruri trebuie să ne îndreptăm atenția. Mai sunt și alte tragedii, oamenii dragi pleacă de lângă noi. E vorba despre Kobe Bryant, mentorul meu. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, să fim mai apropiați, să stăm mai mult cu familia. Astea sunt cele mai importante lucruri, deasupra tenisului”, a declarat Djokovic după victoria de la Melbourne. 

Dominic Thiem: „Djokovic, Federer și Nadal au dus tenisul la alt nivel”

„Vreau să încep cu niște felicitări importante adresate lui Novak și echipei lui. E ireal ce ați făcut în toți anii ăștia Tu și ceilalți doi băieți (n.r. Federer și Nadal) ați adus tenisul la un cu totul alt nivel. Am simțit că mi-a lipist foarte puțin să câștig astăzi, dar felicitări.  

Trebuie să realizăm că sunt lucruri mai importante în viață. Prin ce a trecut Australia, e cu adevărat dramatic. Australia este o țară atât de frumoasă, oamenii sunt minunați. Sper să se refacă repede după acest dezastru. Asta e mai important decât orice”, a declarat Thiem. 

Vezi și:

Novak Djokovic - Dominic Thiem 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4 // VIDEO + FOTO Rege la Melbourne! Djokovic revine magistral în fața lui Thiem și continuă lupta cu recordurile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  02 Februarie 2020, 17:03

Vivat Novak, vivat Dominic ! Doi sportivi minunati !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează