SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Vede Roger Federer vreun urmaș în circuitul ATP? „Evident, trebuie să facă asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 15:50 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 15:50

Există vreun jucător care să semene cu Roger Federer în circuitul ATP? Nu, spune elvețianul în vârstă de 41 de ani, dar asta nu înseamnă neapărat că e un lucru rău. 

Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”
DECLARAȚII
Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”

Roger Federer: „Nu văd pe nimeni care să-mi semene, ar trebui să aibă un rever cu o singură mână”

„Nu în acest moment. Evident, ar trebui să fie un tip cu rever cu o singură mână. Apropo, nimeni nu trebuie să joace ca mine. De asemenea, oamenii au crezut că voi juca precum Pete Sampras, dar nu este cazul. Cred că fiecare ar trebui să fie propria sa versiune. Și nu cineva care mă copiază, deși copia este cel mai mare semn de lingușire. 

Eu le doresc tuturor să își găsească propria cale, iar tenisul va fi grozav. Sunt sigur că voi fi mereu fanul numărul 1 al acestui sport. Și voi urmări, uneori în tribune, alteori la televizor, dar bineînțeles că sper să existe suficient tenis de rever cu o singură mână, suficient tenis ofensiv, suficient fler. Dar mă voi așeza, mă voi relaxa și voi urmări meciurile dintr-o altă perspectivă”, a spus Rofer Federer, citat de Eurosport. 

Citește și: 

Omul care a lucrat 7 cu Serena Williams povestește ce l-a surprins: „A fost ceva neașteptat, deși am lucrat cu o echipă masculină”

Paula Badosa s-a săturat de agitația din social-media și e deranjată și de presă: „Nu văd vorbindu-se așa și de bărbați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
267890
267890  •  02 Octombrie 2022, 08:46

Inaintea lui a fost un anume Ilie Nastase. Dacă va mai fi vreunul ca el? E vorba numai de genetică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează