SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP CAMPIOANĂ LA DUBAI // Elogii după titlul #20 al carierei: „Asta e Simona noastră! Nu se lasă niciodată bătută” + obiectivul pentru 2020

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 09:00

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră. 

Sever Dron (75 de ani), finalist cu România în ediția din 1969 a Cupei Davis și fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup, a vorbit la emisiunea GSP Live despre triumful de excepție al Simonei.

Ne-a arătat încă o dată ce luptătoare mare este și că se poate descurca în orice situație. Iată că Simona e singura care a reușit s-o bată pe Rybakina, care făcuse niște rezultate extraordinare și era în formă. Asta e Simona noastră, nu se lasă niciodată bătută. 

Eu sunt foarte mulțumit de atitudinea lui Artemon Apostu Efremov, a știut să-și găsească cuvintele potrivite pentru ca Simona să joace cât mai bine. I-a spus să fie mai liniștită, i-a dat și niște sfaturi tehnice. 

Cheia victoriei e faptul că ea luptă pentru orice minge, aici e cheia succesului. A știut să iasă din situațiile dificile din această finală. Când a trebuit să servească bine, a făcut-o foarte bine și n-a lăsat-o pe Rybakina să aibă șanse de break”, a declarat Sever Dron, la emisiunea GSP Live. 

„Scopul Simonei Halep este să aibă o medalie la Jocurile Olimpice!”

„Bineînțeles că Halep poate să revină pe primul loc. Nu e greu să ajungi sus, dar e mult mai greu să rămâi acolo. Singura care știe să rămână acolo e Simona. Ea nu cred că se gândește mult la primul loc, se gândește doar să fie pregătită. Cred că scopul ei este să aibă o medalie la Jocurile Olimpice” - Sever Dron, despre Simona Halep

2 titluriare Halep la Dubai. Cel obținut sâmbătă și cel din 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6(4).

VIDEO // Ce a spus jurnalista GSP Luminița Paul despre victoria Simonei Halep la Dubai

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA DUBAI // Ce înseamnă triumful din Emirate: câți bani a câștigat Simona după victoria senzațională

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
424036781712259
Claudio Florian  •  23 Februarie 2020, 08:53

Acum elogii, cand pierde jigniri, delirul si hatereala lui geambasu, care isi proiecteaza frustrarile asupra oricarui sportiv roman. Acum va scrie un "blog" in care isi va arata din nou ipocrizia.

rockyus
rockyus  •  23 Februarie 2020, 22:21

Bravo Simona, titlul 20 in 2020 !

347655969058390
Ion Popescu  •  23 Februarie 2020, 17:03

Efremov s-a dovedit un antrenor inteligent. Si Teo Cercel era un preparator fizic foarte bun. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează