SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Stere Halep dezvăluie pariul pus cu ani în urmă: „Am spus că Simona va face minuni în tenis!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 17:31

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, și s-a calificat în finala turneul de la Wimbledon 2019. 

„Simona a deținut în totalitate cotrolul cu Svitolina. A ieșit exact cum voia ea și cum voiam și eu. Dragii mei, e atât de simplu. Simona și-a construit de mică acest mental. O casă nu se face peste noapte, până nu faci temelia. Sunt native maturitatea și inteligența pe care le are în joc.

Evident, orice om are și momente mai slabe. Important e că își revine imediat. Eu am spus-o cu mulți ani în urmă: Simona va face minuni în tenis când va ajunge la 27 de ani!”, a declarat Stere Halep la TV Digi Sport. 

Stere Halep: „Serena e o legendă a tenisului”

„E normal să ai respect față de o legendă a tenisului mondial. Dar când intri la luptă, trebuie să uiți că e Serena. Depinde cum va aborda acest meci și cum va gestiona emoțiile față de ea. Dacă își bagă în minte că e o persoană oarecare, atunci va fi câștigătoare”, a prefațat Stere Halep o eventuală finală cu Serena. 

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează