SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Simonei Halep îi e tot mai greu fără Darren Cahill » Ce a declarat românca

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 13:30

Simona Halep se află zilele acestea la Roland Garros și spune că simte lipsa antrenorului Darren Cahill.

„Darren a reprezentat o piesă foarte importantă pentru cariera mea deoarece cu el am realizat multe lucruri grozave. Jocul meu e foarte fizic și trebuie să am mereu grijă de corpul meu. Din punct de vedere mental, trebuie să fiu proaspătă și încrezătoare când intru pe teren.

Am lucrat la aceste lucruri și când vezi îmbunătățiri, te simți încrezător, pozitiv. Nu e ușor fără Darren, dar m-am învățat cum să trec peste momentele dificile din timpul meciurilor”, a spus Simona Halep pentru The Telegraph.

Australianul Darren Cahill are mare încredere în Halep și spune că poate repeta performanța de anul trecut când a câștigat Roland Garros: „Sunt multe jucătoare cu potențial de a câștiga. Simona e una dintre ele, chiar dacă nu s-a impus în niciun turneu pe zgură anul acesta”.

Citește și:

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Cum a aflat Simona cine e Roland Garros: „M-am simțit prost” + Când a urmărit prima dată turneul francez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Mai 2019, 06:58

Simona va trebui sa schimbe cel putin 2 lucruri in tehnologia tenisului sau: sa ajunga la usurinta de a schimba stanga-dreapta si doi sa-si apropie 'scurta' la retur. Pana atunci insa va avea de surmontat intalniri cu cateva tinere de exceptie ale tenisului mondial actual. Bafta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează