SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

FOTO Simona Halep, schimbare de look » Cum arată acum, în așteptarea verdictului de la TAS

Simona Halep // sursă foto: Instagram @ simonahalep +37   FOTO
Simona Halep // sursă foto: Instagram @ simonahalep

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 13:45 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 14:11

În așteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Simona Halep (32 de ani) a recurs la o schimbare de look, vopsindu-se șaten închis.

În această lună, între 7 și 9 februarie, Simona Halep a avut parte de audierile la TAS în cazul de dopaj pentru care s-a ales cu o suspendare de 4 ani.

La finalul pledoariilor de la Lausanne, dubla câștigătoare de Grand Slam s-a arătat ușurată și încrezătoare că verdictul primit va fi unul pozitiv.

Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova
FCU Craiova
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova

Simona Halep s-a vopsit. Cum arată acum jucătoarea de tenis

Până ca judecătorii de la TAS să se pronunțe, Simona a făcut o schimbare de look. Ea s-a vopsit șaten închis și a publicat un selfie pe contul personal de Instagram, la secțiunea story.

+33 FOTO

Simona Halep, după audierile la TAS: „Am avut șansa să-mi prezint apărarea”

La 12 zile după finalul audierilor de la TAS în cazul de dopaj, Simona Halep a transmis un mesaj public, declarându-se ușurată că „am avut șansa să-mi prezint apărarea și să demonstrez că niciodată nu am recurs la niciun fel de dopaj”. Nume importante din tenis, precum Boris Becker, Chris Evert și Alex Corretja, i-au răspuns.

„S-a încheiat coșmarul pe care l-am trăit în ultimul an și jumătate. Am avut șansa să-mi prezint apărarea în fața TAS și să demonstrez că niciodată nu am recurs la niciun fel de dopaj”, a scris Simona.

Printre cei care i-au răspuns se numără Boris Becker, de 7 ori campion de Grand Slam, Chris Evert, de 18 ori campioană de Grand Slam la simplu, și Alex Corretja, dublu finalist de Grand Slam, fost număr 2 mondial.

„Îți tin pumnii, Simo!!! Meriți un verdict bun și sper să te întorci pe teren. Ne lipsești!”, a scris Becker.

Corretja a răspuns succint: „Toate cele bune 🤞🏻”.

„Mult succes, Simona. Îți ținem toți pumnii”, a scris și Chris Evert.

Cum s-a apărat Simona Halep la TAS

Atât în prima instanță, cât și la TAS, Simona Halep și-a susținut cauza afirmând că testul pozitiv la roxadustat a fost provocat de contaminarea unui supliment alimentar pe care l-a consumat în august 2022, o pudră de colagen comercializată de o firmă canadiană, Quantum Nutrition.

Judecătorii de la Sport Resolutions, cei care au suspendat-o 4 ani pe Simona, au concluzionat că „deși pudra Keto MCT a fost o sursă pentru roxadustatul găsit în proba din 29 august 2022, cantitățile pe care le-a ingerat nu explică concentrația de roxadustat din urina ei. Doamna Halep nu a putut să identifice altă sursă a roxadustatului, iar Tribunalul a considerat că simpla negare a consumului cu bună știință este insuficientă”.

VIDEO. Primele declarații ale Simonei Halep după audierile TAS

Mai multe știri din tenis:

Ce jucător are cel mai impunător rever cu o mână? 6 experți analizează pentru GSP: „Wawrinka, Federer, Andrei Pavel?”
ANALIZĂ
Ce jucător are cel mai impunător rever cu o mână? 6 experți analizează pentru GSP: „Wawrinka, Federer, Andrei Pavel?”
SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”
ANALIZĂ
SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  28 Februarie 2024, 19:50

A trimis vopseaua de par la laborator? Nu de alta, dar sa nu fie roxadustat in ea.

ioni45
ioni45  •  28 Februarie 2024, 18:03

Chiar ne era dor de stiri despre dopata in fiecare zi stiri dopata dopata dopata mari stiri mie mi-ar fi rusine sa public stiri cu o trisoare mare atentie i se da acestei dopate care si-a mintit fanii stiu ca ma vor injura fanii dopatei care inca cred in minciunile ei sper TAS sa-si faca datoria si sa-i lase suspendarea nici o pierdere fara ea ca nu vedem dopata la tv nui bai

sapun
sapun  •  28 Februarie 2024, 15:57

E mișto. Mie-mi place de ea. Aș invita-o oricând la un concert de metale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează