SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2, 6-2 // Cristian Tudor Popescu, după finala istorică de la Wimbledon: „M-a năucit, m-a uluit! E cea mai mare victorie din istorie”

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 19:29

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Gazetarul Cristian Tudor Popescu aplaudă performanța româncei. 

„Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre marile zile ale sportului românesc. Coroana de la Wimbledon este cel mai valoros trofeu din tenisul mondial. Simona confirmă că este o legendă vie a tenisului. A fost un meci care m-a năucit, m-a uluit. Simona a reușit să profite de toate fisurile Serenei. Nu mă așteptam la un joc atât de fisurat din partea acestui monstru al tenisului, Serena. Americanca nu s-a mișcat deloc.

Simona, în clipele în care Serena a încercat să revină, a reușit niște contra lovituri de mare campioană. A dovedit o forță mentală, aproape că a biruit-o numai din priviri pe Williams. Simona a jucat perfect din punct de vedere mental, este unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut eu vreodată”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport.

Rezumatul finalei wimbledon 2019

Vezi și: 

Ce urmează pentru Halep, prima campioană a României la Wimbledon! Are de apărat o mulțime de puncte în America

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1453379324954149
Dan Marc  •  14 Iulie 2019, 08:38

Ca intotdeauna comentariile lui CTP, sant exacte si la subiect.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Iulie 2019, 21:03

Adevarul e ca mi-am facut niste griji pentru sanateatea lui CTP dupa acest meci. Cred ca s-a bucurat mai mult ca Simona insasi.

otican
otican  •  13 Iulie 2019, 20:28

Banciule,ti-a mancat pisica limba?Hai,comenteaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează