SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS // VIDEO MAGNIFICĂ! Halep a demolat-o pe Venus Williams la Montreal » Surpriză! Cu cine joacă în sferturi + prima reacție a Simonei

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 05:18

Simona Halep s-a refăcut la timp după maratonul cu Anastasia Pavlyuchenkova și a învins-o fără emoții pe legendara Venus Williams (14 WTA), scor 6-2, 6-2.

Numărul 1 mondial a dispus de rusoaică după 3 seturi dramatice în prima parte a zilei la Montreal și a fost fermă: "Sunt un pic moartă, dar sper să mă refac". Iar maseurii au făcut minuni. Simona a fost fresh în sesiunea de seară, extrem de calculată în fiecare game și a beneficiat și de nenumăratele erori ale lui Venus Williams. Și pentru jucătoarea americană a fost al doilea meci al zilei, în primul trecând chiar de Sorana Cârstea.

Halep nu i-a dat nicio șansă adversarei în primul set, fiind mult mai eficientă la serviciu. Nu și-a pierdut deloc serva, nu i-a acordat nicio șansă de break lui Venus și a reușit două breakuri pentru un categoric 6-2. Nici setul secund nu a fost diferit, Simona distanțându-se rapid la 3-0. O singură tresărire a avut Williams în fața "tăvălugului" Halep pentru un break care nu a contat deloc.

În final, Simona a reușit să închidă partida la a treia minge de meci, după o prestație perfectă în fața multiplei campioane de Mare Șlem.

Garcia, adversara din sferturi

Caroline Garcia a reușit o mini-surpriză în fața Mariei Sharapova (22 WTA), mai ales dacă ținem cont de nivelul la care rusoaica a jucat în meciul cu Daria Kasatkina (12 WTA). Chiar și așa, numărul 6 WTA a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

5 meciuri anterioare

Simona a jucat de 5 ori împotriva franțuzoaicei până acum, reușind 4 victorii categorice. Singurul eșec a avut loc anul trecut, în finala de la Beijing, după ce Halep tocmai urcase pe prima poziție a clasamentului mondial. În singurul meci din acest an, românca s-a impus la Roma, scor 6-2, 6-3.

Prima reacție  după calificare

"Am fost foarte concentrată, știam că este foarte periculoasă. A fost o zi grea pentru amândouă. Ce voi face acum? Voi dormi, voi dormi și voi dormi. Mulțumesc fanilor care au fost minunați"
Simona Halep 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
lionforever
lionforever  •  10 August 2018, 10:35

Nu poti sa spui nimic critic ca te înjură pupincuristi de serviciu.

klauz
klauz  •  10 August 2018, 09:07

Biata Venus are aproape 40 de ani. S-a batut singura, nu a batut-o Momo Halep, care nu bate pe nimeni decat pe cele care se bat singure, gresind non-stop. Momo nu e nici magnifica, nici talentata, dar poporul asta de luzari se agata intotdeauna de un pai. Nu e Simo Halep, e Momo Halep, vezi aici de ce: https://graidecluj.ro/simona-halep-e-regele-momo-al-romaniei/

lapusneanul
lapusneanul  •  10 August 2018, 08:06

jurnalistii de la fituica de impachetat peste dau dovada de o prostie crasa, "simona a demolat-o pe venus" si , garcia ,care e pe locul SASE, a produs surpriza, a invins-o pe sharapova , locul DOUAZECI SI DOI..:)

Vezi toate comentariile (45)
Comentează