SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Emoții pentru Simona Halep » Riscă să nu prindă un wild card important: „Trei nume pentru două locuri!”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 17:48 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 19:10

Simona Halep speră să poate participa la turneul de la Roma (6-19 mai), însă nu știe dacă va fi invitată de organizatori.

Invitată la Miami Open, unde a fost eliminată în turul 1, și la Madrid, turneu de la care s-a retras, Simona Halep speră să fie invitată și la competiția de la Roma, pe care a câștigat-o în 2020.

Șansă imensă ratată » Ce se întâmplă cu Simona Halep, în clasamentul WTA, după retragerea de la Madrid Open
Clasament WTA
Șansă imensă ratată » Ce se întâmplă cu Simona Halep, în clasamentul WTA, după retragerea de la Madrid Open

Simona Halep speră să prindă un wild card la Roma

Până acum, organizatorii au dat 6 wild card-uri, toate pentru italience: Martina Trevisan, Lucrezia Stefanini, Nuria Brancaccio, Matilde Paoletti și Giorgia Pedone.

În acest moment, mai sunt două invitații disponibile. Iar trei nume mari din tenis așteaptă să primească una: Simona Halep, Emma Răducanu și Caroline Wozniacki.

„Mai sunt două wild card-uri pentru circuitul feminin, iar Halep și Răducanu sunt concurente pentru a fi invitate. Halep e o fostă campioană la Roma, iar faptul că Răducanu este fostă campioană de Grand Slam și o stea în devenire ar putea să-i crească șansele.

Totuși, nici Caroline Wozniacki, fost lider mondial și campioană la Australian Open 2018 nu e pe tablou. Și ar putea intra în discuție pentru un wildcard.

E posibil ca organizatorii să dorească să nu fie implicați într-o controversă și să-i dea lui Halep o invitație, având în vedere că revine după suspendarea pentru dopaj. Deși i-au oferit una Sharapovei, în 2017”, notează site-ul tennis365.com.

Simona Halep, susținere totală din partea lui Carlos Martinez: „Cei care ajung numărul 1 sunt foarte buni deja”

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, are încredere în jucătoarea din România privind prezența la Roland Garros, care începe pe 20 mai.

„Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wild card, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acest turneu de Mare Șlem. Simona se antrenează bine, nu mă plâng.

Am văzut o Simona foarte bucuroasă, cu foame de a munci, de a-și demonstra ei însăși că se mai poate bate pentru titluri WTA. E foarte puternică, dar nu a uitat cele 20 de luni în care a suferit. Acum trebuie să avem puțină răbdare, pentru că ea vrea foarte mult, foarte repede. S-a văzut și în meciul cu Badosa că încă nu e în ritm.

Am comunicat bine de la început, a fost ușor să ne înțelegem, cei care ajung numărul 1 sunt foarte buni deja, dar sunt mici lucruri care pot fi îmbunătățite", a explicat Carlos Martinez într-un podcast găzduit de Daniel Spatz, citat de Eurosport.

VIDEO. Ion Țiriac, avertisment pentru Simona Halep: „Vine tineretul din spate care este alt animal! Tenisul s-a schimbat”

Citește și:

Rafael Nadal: „Dacă Parisul ar fi azi, nu aș ieși pe teren să joc, senzațiile nu au fost bune”
ATP MADRID
Rafael Nadal: „Dacă Parisul ar fi azi, nu aș ieși pe teren să joc, senzațiile nu au fost bune”
S-a schimbat formatul fazei finale a Billie Jean King Cup » Ce se întâmplă cu echipa României
BILLIE JEAN KING CUP
S-a schimbat formatul fazei finale a Billie Jean King Cup » Ce se întâmplă cu echipa României

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
zb59
zb59  •  25 Aprilie 2024, 23:05

Domnișoara Halep (asa cum o alinta dom’ Tiri) poate sa primeasca wild card si de la italieni. Oricum nu se va prezenta, nu!?. Se pastraza pentru …francezi!:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează