SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Sold out pentru Simona Halep! » S-au vîndut toate biletele din ultimele cinci zile la BRD Bucureşti Open

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 22:43

Halep, principala favorită a turneului de la Bucureşti, o va întîlni în primul tur pe franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 107 mondial, cea care a învins-o în ianuarie la Paris.

Meciurile de pe tabloul principal încep luni, iar a treia jucătoare a lumii va intra în competiţie miercuri, biletele fiind deja epuizate pentru ultimele cinci zile ale turneului.

Budapesta a fost dată uitării pentru acest an, iar Bucureştiul găzduieşte pentru prima dată un turneu WTA, cu Simona Halep, numărul 3 mondial, în prim-plan şi principala favorită a competiţiei de la Arenele BNR.

Gabriela Szabo a fost cea care i-a ales adversara din turul inaugural: Kristina Mladenovic, franţuzoaică, 21 de ani, cea care a învins-o în luna ianuarie a acestui an pe româncă în primul tur la Paris, scor 7-6 (1), 6-4. "Chiar dacă e o jucătoare în faţa căreia Simona a pierdut la începutul anului, acum sînt sigură că va reuşi", a spus ministrul sportului.

Organizatorii au anunţat că meciul va fi programat miercuri, tocmai pentru a-i da timp Simonei şi gleznei să se vindece. "O să fie foarte greu să joace în fiecare zi, timp de cinci zile, dar este o jucătoare puternică, luptătoare, care-şi doreşte să cucerească acest trofeu", a punctat George Cosac, preşedintele FRT.

Cine nu a apucat să-şi cumpere bilete pînă acum a primit o veste proastă din partea organizatorilor: "Imediat după tragerea la sorţi mai erau foarte puţine tichete pentru ziua în care Simona va debuta la Bucureşti Open. După doar ore, nici pentru miercuri nu se mai găsesc bilete. Practic începînd de pe 9 iulie şi pînă în ziua finalei de duminică toate biletele au fost epuizate! Interesul pentru acest turneu a fost unul foarte mare, sperăm ca Simona să ajungă în finală", au precizat organizatorii.

250.000 de dolari valorează premiile turneului, cîştigătoarea va primi 43.000 de dolari şi 280 de puncte WTA

"De luni, meciurile vor începe la ora 15:00, şi asta din cauza căldurii de la Bucureşti. Vă aşteptăm să privim împreună un turneu de tenis de excepţie" (George Cosac, preşedinte FRT)

Adversarele româncelor în primul tur
Simona Halep (Rom,1)-Kristina Mladenovic (Fra)
Monica Niculescu (Rom)-Klara Koukalova (Ceh,3)
Andreea Mitu (România)-Katarzyna Piter (Polonia)
Cristina Dinu (Rom)-Nadia Kicenok (Ucraina)
Raluca Olaru (România)-Karin Knapp (Ita, 4)
Petra Cetkovska (Ceh)-Alexandra Cadanţu (Rom)
Alexandra Dulgheru (Rom)-Roberta Vinci (Ita,2)
Irina Begu (Rom)-Jucătoare din calificări

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (17)
davidalexmihai
davidalexmihai  •  07 Iulie 2014, 01:23
Postat de sakamoto pe 06 Iulie 2014, 09:59

Nu cred ca Simona ar trebui sa joace la acest turneu. Nu s-a refacut dupa accidentarea suferita in turneul de la Wimbldon si in plus exista oboseala acumulata. Exact ce trebuie pt o grava accidentare, care poate sa o scoata din tenis pt o perioada lunga de timp, sau definitiv. Au patit si altii, exista numeroase antecedente. Atentie! Ce-i prea mult, nu-i sanatos!

Dupa turneul asta chiar ea a spus ca pleaca in vacanta 2 saptamanii pana la turneele americane care incep la sfarsitul lunii. Cea mai buna solutie este sa termine meciurile in minimum de seturi si sa stea cat mai putin pe teren. Oricum incarcatura mentala nu este foarte mare+ca adversarele sunt accesibile

davidalexmihai
davidalexmihai  •  07 Iulie 2014, 01:21
Postat de dumyalx pe 06 Iulie 2014, 12:55

darius011, nu este vorba de obligatie ci este vorba de un trofeu care trebuie aparat, deoarece turneul asta il inlocuieste pe cel de la Budapesta, castigat de Simona. Nu mai vorbi aiurea si zi ms ca ai sansa de a vedea Numarul 3 mondial la tine acasa!

Marii fani, au avut ocazia deja sa o vada pe Simona jucand la ea acasa, chiar reprezantant Romania in FEDCUP (de Paste)... dar ce sa vezi, a fost inainte de Roland Garros cand multi nici nu au auzut de ea...aplaudacii s-au trezit ceva mai tarziu. Sunt FAN Simona de cativa ani, cand chiar ma uitam cu interes la meciurile ei si inainte de Semifinala de la Roma cu Serena.

davidalexmihai
davidalexmihai  •  07 Iulie 2014, 01:17
Postat de darius011 pe 06 Iulie 2014, 18:50

Am luat pachet 2 bilete pentru sambata si duminica . nu garantez prezenta Simonei in semi-finala sau chiar finala dar asta e in cursul saptamanii nu pot ajunge la meciuri din cauza serviciului . Recunosc ca ai dreptate turneul nu e chiar de 2 lei m-au costat ceva , dar totusi de vreo 2 ani aproape o tot urmaresc pe Simona la diferite turnee , e posibil ca atunci cand eu ma uitam la tv sau pe net la meciurile ei de la diferite turnee ne-difuzate pe posturile tv din Romania tu sa fi aflat abia a 2 zi ca Simona a batut si a trecut mai departe la stirile pro tv sau pe net . Exprimarea "Daca tu vrei s-o vezi doar intr-o cutie (la tv) jucand" sa nu cumva sa fie valabila pt tine !

prezenta e de 2 lei la acest turneu...exceptand-o pe Simona, e 0 barat...si nu sunt un hater al Simonei, dar asta este adevarul, uitati-va la Gasteid (Austria): Errani, Penneta, Suarez Navarro,Petkovic, Giorgi). In afara de Simona, mai sunt 2 jucatoare din Top 50!!! Vinci - 21, care nu mai e de ceva timp un nume mare la simplu, (doar la dublu) si Koukalova - 31 (care nu e mare jucatoare). Sa fim seriosi, este un turneu foarte slab (daca pui Real Madrid sa joace un turneu cu echipe de la noi din liga a 2-a, nu inseamna ca este un turneu puternic). Este aceeasi situatie ca la Varsovia, unde unul sin singurele mari nume din WTA este cel al localnicei Radwanska...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează