SPORTURI  »  TENIS  »  4 STELE PLINE DE ENERGIE

Stele pe zgură » McEnroe, Bahrami, Năstase şi Pavel au oferit un spectacol grandios la Arenele BNR

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 22:07

Cine n-a mers să-l vadă pe John McEnroe are ce regreta. Americanul a oferit un show unic în demonstrativul " 4 Stele Pline de Energie" prezentat de Enel.

Alături de Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel era şi greu să fie altfel.

Se apropie ora 19:00, iar Arena Centrală din Cotroceni deşi freamătă de fani nerăbdători. McEnroe vine pentru a doua în România, un eveniment mai rar ca eclipsa care nu trebuie ratat.

"Ăştia joacă pe bune?"
Începem cu un meci de simplu. E strategic! ;) Pavel e trimis de Năstase să-l obosească pe McEnroe. Meciul începe cu cîteva schimburi timide. Trece un game, trec două, iar cei doi scot la rampă o serie de lovituri incredibile! "Ăştia chiar joacă pe bune?", se întreabă cîţiva puşti în tribună. Cam aşa pare!

Pavel îi fură un break americanului şi se duce la 3-1. Degeaba! McEnroe îl face "din talent" şi egalează. "C'mon!", răbufneşte fostul lider mondial ridicînd în aer arena. Pavel e însă mai agresiv. Pare că visează de ceva timp la o victorie ca asta. Şi o obţine! 6-3 în faţa lui McEnroe!

"Bunicule!"
Intră în scenă şi "bătrînii". :D Năstase şi Bahrami sînt antrenaţi pentru demonstrative. Completează pastelul de lovituri halucinante cu un umor de invidiat. "Bunicule! Bunicule!", îl ironizează Mansour pe Nasty. Ţi-a trebuit să-l înveţi română, Ilie. Acum suferă consecinţele! :D

Fetiţa de aur
Meciul curge frumos, iar cei patru artişti sînt cu zîmbetul pe buze. Oboseala începe să se simtă la Pavel şi McEnroe. Şi la Nasty, spre deliciul lui Bahrami. Ilie ia o pauză şi îi lasă racheta unui copil de mingi.

Fetiţa profită de ocazie din plin şi îşi pune la respect adversarii. Lui Pavel nu-i vine să creadă ce partener de dublu genial are. Ilie şi-a tras sufletul şi e gata să revină. Pentru ofertă, îi plasează discret cîteva banconete fetei. Mare greşeală!

Acceptă cu greu. "Cazul Valiza" a speriat pe toată lumea. Meciul se încheie cu victoria cuplului Bahrami/McEnroe, dar nu prea mai contează.

Cele "4 Stele Pline de Energie" s-au autodepăşit, oferindu-ne cîteva momente de neuitat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (2)
nutifanroger
nutifanroger  •  25 Aprilie 2012, 11:43

nu ca ar conta, dar andrei a castigat cu 6 la 4 setul asta a fost parca cu trimitere directa la ruxandra dragomir si ai ei: sa il indepartezi pe andrei din echipa de cupa davis este incalificabil, este o lipsa totala de respect fata de echipa, de munca lui din atatia ani, de dorinta de a ne ridica din nou acolo unde eram cu el. ma uitam si nu stiam la un moment dat ce fac: rad, plang, ma bucur ca il vad jucand, ca il vad castigand, sau ma intristez ca nu il putem clona ma gandesc daca or exista grupe pentru locul pe care il vom ocupa in curand in lume pupici, andrei, sa fii sanatos, te iubim mult si iti multumim ca inca vii in romania

graph
graph  •  24 Aprilie 2012, 23:03

Acestia sunt oameni care iubesc tenisul mai mult ca banii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează